God of War Ragnarok Hayranı Poster Paylaştı

Santa Monica Studio'nun God of War Ragnarok oyununu dört gözle bekleyen bir oyuncu, modern film afişlerinden ilham alan muhteşem bir sanatı eseri oluşturdu.

Santa Monica Studio’nun God of War Ragnarok oyununu dört gözle bekleyen bir oyuncu, modern film afişlerinden ilham alan muhteşem bir sanatı eseri oluşturdu.

God of War Ragnarok’un bu yıl içinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. Birçoğu 2018 oyununun başarısı sayesinde devamını dört gözle bekliyor. Kratos ve Atreus’un hikayesinin nasıl gelişeceğini zaman gösterecek olsa da, bir God of War Ragnarok hayranı güzel bir poster aracılığıyla oyun hakkında bilinenlere saygılarını sundu.

Ancak bu, God of War hayran sanatının ilk kez paylaşılması değil. Oyuncular Mimir, Atreus ve God of War evreninin henüz ortaya çıkmamış Odin versiyonuna övgüde bulundular. Açıkçası, franchise’ın kahramanı Kratos, hayranlarının sık sık Yunan ve İskandinav tasarımlarına saygı gösterdiği birçok sanat eserinin konusu oldu. Bir oyuncunun Yaşlı Adam Kratos’u tasvir eden bir sanat eseri yaratmasına rağmen, God of War serisinin hayran kitlesi açıkça tutkulu.

Reddit Kullanıcısı God of War Karakterlerinin Çoğuna Posterde Yer Vermiş

Reddit kullanıcısı No_Stomach6774, tek bir God of War karakterine odaklanmak yerine, devam filminin neredeyse tüm kadrosuna kendi parçalarıyla saygılarını sunmaya karar verdi. Sanatçının taklit etmeye çalıştığı film afişleri gibi, karakterlerin yüzleri de görülebilir. İlginç bir şekilde, Atreus posterin tam ortasında, önemini kanıtlamak için tüm vücudu gösterilmiş olarak görülüyor. Pek çok kişi Kratos’un günlerinin sayılı olduğuna ve Atreus’un gelecekteki oyunlarda baş karakter olarak işlev göreceğine inandığından, ona bu kadar yoğun bir şekilde odaklanmak anlaşılabilir bir durum.

Atreus’un arkasında, Kratos yukarı bakarken görülebilir. Baba oğul ikilisi, sanatçının tam renkli olarak tasvir ettiği tek karakterdir. Diğer herkesin, Ragnarok’taki İskandinav etkinliği sırasında gelecek olan karla uyumlu mavimsi gri bir renk düzeni vardır. Brok ve Sindri, resmin solunda, intikamcı Freya da resimde görülüyor. Düzgün bir dokunuş, Kratos’un Baldur’u öldürmesinden bu yana yaptığı tüm ağlamaların bir sonucu olarak makyajının bulaştığını görür. Angrboda da resmin sol tarafında tasvir edilmiştir.

Olumlu Yorumlar Geldi

Mimir ve Tyr, resimdeki karakterlerin listesini, eskinin gözleri sarı parlayarak tamamlıyor. Sanatçının imzasının yanı sıra Cory Barlog ve Eric Williams isimleri gibi birkaç zarif dokunuş görülebilir. Resmin üst kısmında, Christopher Judge ve Sunny Suljic’in isimleri listelenmiştir. Bu da film afişi hissini daha da yakalar. PlayStation Studios ve Santa Monica logoları da dahildir. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Redditors, 1.100’den fazla oy ve paylaşılan birçok olumlu yorumla gönderiye iyi yanıt verdi.

Hayranlar God of War Ragnarok’un hikayesi hakkında teoriler üretmeye devam ederken, oyuncuların cevaplar için daha fazla beklemesine gerek yok. Merakla beklenen oyunun 2022’den önce gelmesi bekleniyor, bu da oyuncuların bu posterde yer alan tüm karakterlerle çok yakında etkileşime gireceği anlamına geliyor.

God of War Ragnarok’un 2022’de PS4 ve PS5’te yayınlanması planlanıyor.

Exit mobile version