Gmail E-Posta Özetleme Özelliği Alıyor

Gemini destekli birçok özellikle e-posta hizmetini güçlendiren Google, Gmail'de e-posta özetleme özelliği sunmaya hazırlanıyor.

Gmail E-Posta Özetleme Özelliği Alıyor

Google, Gemini’ni Gmail uygulamasına entegre etme yönündeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şirketin bu doğrultuda attığı adımlardan biri de e-posta hizmeti Gmail’e Gemini ile desteklenen e-posta özetleme özelliğini getirmek oluyor.

Gemini’nin e-postaları özetleme özelliğinden şu anda Google Workspace Labs kullanıcıları yararlanabiliyor ancak bu sadece tarayıcı sürümünde geçerli. Google, bu özelliğin e-posta hizmetinin Android ya da iOS sürümüne ne zaman geleceği ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadı.

Gmail E-Posta Özetleme Özelliği Android’e Gelebilir

PiunikaWeb tarafından aktarılan bilgilere göre Gmail v2024.03.31.621006929’daki son gelişmeler, şirketin bu özelliği Android uygulamasına getirmeye hazırlandığını gösteriyor.

Gmail uygulamasına yakında eklenmesi beklenen Gemini destekli bu e-posta özetleme özelliğini inceleme fırsatına sahip olan AssembleDebug’a göre özetleme özelliği e-posta konusunun hemen altında yer alıyor.

Bu özellik henüz test aşamasında olduğu için butona dokunulduğunda hiçbir şey olmuyor. Büyük bir olasılıkla ekranın alt kısmında e-postayı özetleyen bir bölüm açılacak. Kullanıcı da oradan e-posta içeriğini kısa süre içinde öğrenebilecek.

Exit mobile version