Giyilebilir teknolojiye yeni anlayış getiren Flying Fingers satışa çıktı

Bilgisayar kullanımını kolaylaştırmak ve daha keyifli hale getirmek için tasarlanan Türk yapımı giyilebilir fare, Fly Fingers tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıktı. Eldivene benzeyen tasarımı ve kablosuz ağ özelliğiyle Flying Fingers sayesinde artık elinizi zeminde tutmadan fare kullanabilirsiniz. Yeni nesil bilgisayar teknolojisi ile el haraketleri imleci yönlendiren komutlara dönüşüyor ve parmak arasındaki düğmeler ile de tıklama yapılıyor.

Cebit 2013’te tanıtılan Flying Fingers, fare konusunda yenilik getirdi. Akıllı TV’ler ve akıllı tahtalar ile kullanılan cihazda geleneksel farelere göre çok daha ergonomik kullanım sunuyor. WOW, Metin 2, LOL tarzlarındaki oyunları takip eden oyun severlere yönelik farklı özellikler sunulurken, profesyonel olarak da çözümler üretebiliyor

 

 

Flying Fingers‘ın silikon malzemesi sayesinde esneklik ve su geçirmez özellikleri bulunuyor. 3 farklı boy ve 7 farklı renk seçenekleriyle ve tüm işletim sistemleriyle uyumluluğu ile de dikkat çekiyor. Bununla birlikte, jiroskop teknolojisi kullanarak 20 metreye kadar mesafeden cihaz kullanılıyor.  Bütün teknoloji mağazalarında satışa sunulurken ayrıca firmanın internet sitesinden satışa sunuldu, fiyatı 150 TL olarak belirlendi.

Exit mobile version