Ghost of Tsushima Son Güncellemesini Aldı

Ghost of Tsushima oyunu, planlanan son güncellemesi almış görünüyor. Sucker Punch, ortaya çıkan sorunları izleyecek ve varsa bunları düzeltecektir.

Yaklaşık iki yıl sonra Sucker Punch, Ghost of Tsushima için planlanan son yamayı yayınladı. Şirket “Şu anda herhangi bir ek yama üzerinde aktif olarak çalışmadığını” söyledi.

PlayStation LifeStyle tarafından bildirildiği üzere Sucker Punch, Ghost of Tsushima’nın 2.18 Yaması notlarıyla ilgili haberleri paylaştı. Dolaylı olarak duyurulmamış bir sonraki projesinin ne olacağı konusunda tam gaz ilerlediklerini söyledi.

Sucker Punch, “Şu anda herhangi bir ek yama üzerinde aktif olarak çalışmıyorken, topluluk tarafından yürütülen Gotlegends alt düzenlemesi hakkındaki geri bildirimleri ve ortaya çıkan yüksek öncelikli hatalar veya sorunlar için Twitter’da @SuckerPunchProd’a gönderilen mesajları izlemeye devam edeceğiz. Lansmandan bu yana aldığımız inanılmaz miktarda destek ve geri bildirim için tüm topluluğa büyük bir teşekkür ederiz. Ekim 2020’de Legends başladığında, bir buçuk yıldan fazla bir süre sonra bu kadar aktif bir topluluğa sahip olmayı beklemiyorduk ve bu yolculukta bizimle olan herkese daha fazla minnettar olamazdık!” ifadelerini yazdı.

Ghost of Tsushima, 17 Temmuz 2020’de PS4 için piyasaya çıktı. Onu PS5 ve PS4 için Director’s Cut 20 Ağustos 2021’de izledi. Tek oyunculu bir oyun olarak hayatına başlarken, Ghost of Tsushima: Legends iyi karşılanan bir oyun getirdi. 16 Ekim 2020’de oyuna çok oyunculu bileşen eklendi.

Ghost of Tsushima, Sony için gerçek bir başarıydı ve onun dünyasına dayanan bir film şu anda Sony Pictures’da senarist Takashi Doscher ve John Wick yönetmen Chad Stahelski ile birlikte geliştiriliyor.

Ghost of Tsushima Patch 2.18 ile Gelen Güncellemeler

EFSANE

– Bir takım arkadaşının sağlığının, Özel Modda ve Baskın Denemelerinde “ölüm” olarak sayılarak, Gizli Kalp kozmetik ürününün kilidinin açılmasını ara sıra engelleyen bir an için sıfırın altına düşmesine neden olan bir hata düzeltildi.
– Legends bağımsız yapılarına bir PS4 Kaydet İçe Aktar düğmesi eklendi (PS4 konsolunu Kaydet’i Aktar). Legends içe aktarma isteminde “Evet”i tıkladığınızdan emin olun.
– Shared Wounds artık Assassin’i Vanish becerisinden kurtarmıyor
– Yeni bir Dolgu Partisi hedefi eklendi, Özel Mod – Mükemmel Tamamlama. Bu, Hidden Heart kozmetik ürününü kazanmak isteyen kişilerin, farklı bir Özel Mod deneyimi arayanlardan ayrı olarak eşleşme aramasına olanak tanır.

Öğe ayarlamaları:

TEK OYUNCULU

Exit mobile version