Gaming in Turkey Çin ve İran Pazarında Büyüme Fırsatı Veriyor

Gaming in Turkey; oyun yapımcıları, geliştiricileri ve yatırımcıları için Orta Doğu ve Çin’in de dahil olduğu Orta Asya pazarında büyüme fırsatı sunuyor.

Gaming in Turkey Oyun ve Espor Ajansı, yerel ve uluslararası oyun geliştiricilerine yeni fırsatlar sunuyor.

Oyun dünyası, teknolojik gelişmeler ve sektöre yapılan yatırımlarla hızla büyümeye devam ediyor. Oyunlar, doğru pazarlama teknikleri ilemilyonlarca insana ulaşıyor. Oyun geliştiricileri de büyüyen sektör içerisindeki payını Özellikle artırmayı hedefliyor. Ayrıca küresel bir kitle yakalayarak oyunlarını farklı kıtalar ve ülkelere ulaştırmayı da hedefliyor. Bu noktada Orta Doğu ve Çin oyun pazarına katılabilmek büyük önem taşıyor.

Gaming in Turkey, Cafe Bazaar ve ESI Game ile anlaşma yaptı. Böylece Gaming in Turkey, Orta Doğu ve Çin’e giden yolda destek sağlıyor.

ESI Game ile Çin Oyun Pazarında Dahil Olma İmkânı

Çin, 46 milyar dolarlık cirosu ile dünyanın en büyük oyun pazarlarından biri olarak yer alıyor. Özellikle çevrimiçi işlemler ve kullanıcı veri tabanına bakıldığında dünya sıralamasında 1 numara olarak karşımıza çıkıyor. ESI Game’in ise özellikle Asya pazarında yüklü bir getirisi var. ESI Game, oyun endüstrisinin en büyük pazarlarından biri olan Çin’de, mobil oyunları milyonlarca oyuncuya ulaştırıyor. Aynı zamanda Gaming in Turkey iş birliği ile oyun geliştiricilerine birçok avantaj da sağlıyor. İş birliği kapsamında oyun geliştiricileri, birden fazla mağazada yer alma, Esi Game & Gaming in Turkey ile yayınlanma, gerekli her türlü devlet izinlerinin çözülmesi, deneyim paylaşımı ve 360 derece pazarlama fırsatlarından yararlanabiliyor.

İran Oyun Pazarına Cafe Bazaar İle Kesintisiz Erişim

İran, oyun geliştiricileri için olmazsa olmaz ülkelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. 487 milyon dolarlık oyun sektörü cirosu İran’ı bölgenin üçüncü büyük ciro elde eden ülkesi haline getiriyor. Ayrıca İran özellikle online işlemlerde Orta Doğu’nun 1 numaralı ülkesi olarak yer alıyor. Şirket, Cafe Bazaar ile iş birliği doğrultusunda firmaların ve oyun geliştiricilerin sesini İran pazarında duyuruyor.

Cafe Bazaar, geniş oyun yelpazesiyle özellikle Orta Doğu’nun göz bebeği konumunda. İran’da 29 bin geliştirici ekip üyesi ile Cafe Bazaar’da 127 bin’den fazla uygulama ve oyun yer alıyor. Günlük 6,44 milyon aktif oyuncu rekoru sayesinde, oyun firmalarına yüzde 70 oranında kazanç sağlıyor. Bunun yanı sıra, oyun firmalarına kolaylaştırıcı hizmetler veriyor. Tek seferde oluşturabilen ve oyunların hızlı entegre olmasını sağlayan sistemi sayesinde, oyun firmaları hiçbir zorluk ve ekstra uğraş olmadan hizmet vermeye başlayabiliyor. Hizmet vermeye başlayan oyun firmaları, kazanç elde ettiklerinde geri dönüşümünü tamamen kendi yerel para birimlerinin oranlarıyla, hiçbir kesinti olmadan sağlayabiliyor.

Gaming in Turkey’in İş Birlikleri Asya’nın Anahtarı

Gaming in Turkey bölgedeki güçlü isimlerle yaptığı anlaşmalar kapsamında, mobil oyun geliştiricilerine Çin ve Orta Doğu oyun endüstrisinin en büyük pazarı olan oyun mağazalarında milyonlarca oyuncuya ulaşma fırsatı veriyor. Verdiği hizmetler arasında; Çince çeviri, Farsça çeviri, oyun yayınlama ve pazarlama, gerekli her türlü devlet izinlerinin halledilmesi gibi 360 derecelik servislerle oyun pazarına tüm kapıları açıyor. Oyun geliştiricileri Gaming in Turkey iş birliği sayesinde onların büyük firmalar tarafından keşfedilmesini sağlıyor.

Exit mobile version