Gamepad ile Oynanan Oyunlar

Gamepad ile oynanan oyunlar arayanlar için en iyi oyunları içeren bir liste hazırladık. Bu listedeki oyunları inceleyin.

Gamepad ile Oynanan Oyunlar

Gamepad ile oynanan oyunlar arayışında mısınız? Bu arayışınıza son verecek en iyi oyunları bir arada topladık. Bu listede hem mobil hem de PC için oldukça kaliteli yapımlar bulabilirsiniz.

Oyun kolları ile uyumlu oyunların sayısı gittikçe artıyor ve bu da oyuncuların oldukça büyük bir avantaja sahip olmaya başladığı anlamına geliyor. Bluetooth gamepadlerin yaygınlaşması ile mobil cihazlarda da artık oyun kolu ile video oyunu oynamak mümkün hâle geldi.

Listede elbette ki bazı eski oyunlar da var. Bunlar Android’in yeni sürümlerinde çalışmayabilir. Bunları kendiniz deneyebilirsiniz.

Gamepad ile Oynanan Oyunlar Listesi

Oyun kolu ile oynanan video oyunları arıyorsanız bu oyunlara mutlaka göz atmalısınız. Gelin, bu oyunlar hakkında daha fazla bilgi edinelim.

Batman: Arkham Knight (Windows)

TPS ya da bir diğer deyişle üçüncü şahıs nişancı oyunu olan Batman: Arkham Knight, gamepad ile oynanabilen oyunlar arasında yer alıyor. Batman: Arkham City’nin devam niteliğindeki video oyunu, oyunculara mükemmel bir karanlık atmosfer sunuyor. Bu tür yapımları sunuyorsanız, Batman karakterine özel bir ilginiz varsa kesinlikle oynamalısınız.

Forza Horizon 5 (Windows)

Yarış oyunlarını klavye ile oynamak, gamepad ile oynamak kadar keyif vermez. Oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Forza Horizon 5 de bir yarış oyunudur. En hızlı arabaları sürerken kontrol tarafında zorluk çekmemek için oyunu gamepad ile oynayabilirsiniz.

GRID Autosport (Android)

GRID Autosport, Android’de oynayabileceğiniz gamepad desteğine sahip oyunlardan biridir. 100’den fazla pist ve araba seçeneği ile gelen oyunda çevrim dışı mod bulunuyor. Oyuncular genellikle ekran kontrolünden yana şikâyette bulunsa da bunları kullanmayacağınız için çok önemli bir dezavantaj yaratmıyor.

Stardew Valley (Android)

Stardew Valley, çiftlik hayatı hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayacak bir oyundur. Oyun, oldukça fazla vakit geçirmenizi sağlayacak özelliğe sahiptir. Oyuncuya dedesinden eski bir çiftlik arazisi miras kalıyor. Sizin bu oyundaki göreviniz ise oyuncuyu şehrin yorucu temposundan uzaklaştırılıp yeni bir hayata adapte etmektir.

Rocket League (Windows)

Rocket League, klavye ve farenin yanı sıra gamepadle de oynayabileceğiniz harika bir oyundur. Oyunda topu kapıp karşı takımın kalesine atmanız gerekiyor. Aracınızı zıplatabilir, hızlandırabilirsiniz. Rakiplerinize topu kaptırmamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Exit mobile version