GameLoop Oyun İndirilemedi Hatası ve Çözümü

GameLoop oyun indirilemedi hatası veriyor, ne yapmalıyım diye merak mı ediyorsunuz? Bu rehberdeki yöntemleri deneyin.

GameLoop Oyun İndirilemedi Hatası ve Çözümü

GameLoop, 2018 yılında Tencent Gaming Buddy adı altında piyasaya sürülen bir Android emülatörüdür. Bu yazılım sayesinde çok sayıda Android oyun oynanabilse de Gameloop oyun indirilemedi hatası verdiğinde ne yazık ki bilgisayarda Android oyun oynamak mümkün olmamaya başlıyor.

Hizmeti kullanarak bir oyun indirmeye çalıştığınızda eğer söz konusu hatayla karşılaşırsanız aşağıda yer alan adımları izleyerek sorunu giderebilirsiniz.

GameLoop Oyun İndirilemedi Hatası Nasıl Çözülür?

GameLoop kullanıcılarının zaman zaman oyun indirmeye çalışırken yaşadığı sorundan kurtulmanın en iyi yolları bu şekildedir. Bu çözüm yolları ile ilgili detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Windows Firewall’ı Devre Dışı Bırakma

Windows’un güvenlik duvarı, sisteminizi zararlı yazılımlara ve izinsiz erişim girişimlerine karşı korumanıza yardımcı olur fakat GameLoop gibi üçüncü taraf yazılımlar tarafından gerçekleştirilen işlemleri de engelleyebilir. Bu nedenle ilk olarak güvenlik duvarını çok kısa bir süreliğine devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.

Bu işlemi gerçekleştirmek için şu adımları takip edin:

Virüsten Koruma Yazılımını Kapatma

Windows Firewall’a benzer şekilde üçüncü taraf virüsten koruma yazılımları da indirme işleminin önünde engel oluşturabilir. Hâlihazırda kullandığınız bir antivirüs programı varsa bunu geçici olarak kapatmayı düşünebilirsiniz.

VPN Hizmetini Devre Dışı Bırakma

Bazı VPN hizmetleri, indirme gibi çeşitli işlemleri gerçekleştirememenize neden olabilir. Durumun bundan ibaret olup olmadığını öğrenmek için kullanmakta olduğunuz VPN hizmetini geçici bir süreliğine devre dışı bırakın.

Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra sorunun düzelip düzelmediğini görmek için GameLoop’u yeniden açın ve indirme işlemi başlatın.

GameLoop’u Kaldırıp Yeniden Yükleme

Yukarıda yer alan çözüm yolları eğer sorunu ortadan kaldırmazsa GameLoop’u bilgisayarınızdan silip yeniden yüklemeyi deneyin. Bu şekilde temiz bir kurulum yapılacaktır.

Exit mobile version