Galerideki Fotoğrafa Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?

Galerideki fotoğrafa müzik ekleme için etkili ve basit bir yola mı ihtiyacınız var? Bu listedeki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Galerideki Fotoğrafa Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?

Galerideki fotoğrafa müzik ekleme özellikle sosyal medyada paylaşım yapacak olan kişilerin nasıl gerçekleştirileceğini merak ettiği işlemlerden biridir.

Instagram gibi sosyal medya platformları zaten bu özelliği kullanıcılara sunmakta olsa da bu özelliği içermeyen platformlar için sizin çeşitli yöntemlere başvurarak fotoğrafa müzik eklemeniz gerekir.

Fotoğrafı görüntüleyenlerin saatlerce dinlemek isteyeceği en iyi şarkı ya da müziğin hangisi olduğuna karar verdiyseniz geriye sadece onu fotoğrafınıza eklemek için hangi aracı kullanacağınızı belirlemeniz kalıyor.

Aşağıda yer alan yöntemlerden size uygun olanı (Android kullanıyorsanız Android’i, iOS kullanıyorsanız iOS’i, web tarayıcısı üzerinden müzik eklemek istiyorsanız da web yöntemini) seçerek kolaylıkla fotoğrafa arka plan müziği ekleyebilirsiniz.

Galerideki Fotoğrafa Müzik Ekleme Yöntemleri

Galeride yer alan herhangi bir fotoğrafa şarkı ya da müzik eklemek için bu yöntemlerden birini kullanabilirsiniz.

Add Music To Photo, Image (Android)

İsmi sizi yanıltmasın. Desa Mobi tarafından sunulan bu uygulama hem videolara hem fotoğrafa müzik eklemenizi, videolardan istenmeyen sesleri çıkarmanızı ve çok daha fazlasını yapmanızı sağlar. Uygulama ile yapabilecekleriniz kısaca şu şekilde özetlenebilir:

Bu uygulama ile fotoğrafa müzik eklemek için galeriden bir fotoğraf seçmeniz yeterlidir. Ardından fotoğrafa eklenecek şarkı ya da müziği seçebilirsiniz. Bir sonraki aşamada ses seviyesi, hızı ve benzeri ayarlamaları yapabilir, ön izlemeyi görebilir ve son olarak görüntüyü kaydedebilirsiniz.

Add Music To Video and Picture (iOS)

AlgoTwist tarafından sunulan Add Music To Video and Picture isimli iOS uygulaması, fotoğraflara müzik ya da herhangi bir ses eklemenin en kolay ve en hızlı yollarından biridir. Anılarınızı güzel bir müzik ile canlandırmak isterseniz uygulamayı indirip fotoğrafı seçebilir, müzik ekleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Kapwing (Web)

Kapwing, hiçbir uygulama indirmeden, tamamen web tarayıcısı üzerinden kullanabileceğiniz bir online araçtır. Kullanmak için internet gereksinimi olan bu uygulama ile fotoğraflara müzik eklemek için şu adımları izleyin:

Exit mobile version