Galaxy Watch 4 güncellemesi ile gelen yenilikler

Galaxy Watch 4 güncellemesi, cihaz ayarlarına Samsung Health'i ekledi. İşte yeni güncelleme ile ilgili her şey...

Lansman sonrası ilk güncelleme şimdi OTA yaması ile Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic için yayınlandı. Yayınlanan bu güncelleme sonrasında şirket, Samsung Health’i cihazın ayarlar bölümüne ve daha fazlasına getiriyor.

GALAXY WATCH 4 GÜNCELLEMESİ İLE ARTIK MÜMKÜN

TizenHelp tarafından fark edilen donanım yazılımı sürümü R8**XXU1BUH9, Ayarlar menüsündeki Samsung Health eklentisi de dahil olmak üzere önemli değişikliklerle Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic için kullanıma çıktı. Uygulama önceden yüklenmiştir. Ancak önceki nesil Tizen destekli Galaxy saatlerinin aksine; Ayarlar uygulamasından belirli Samsung Health ölçümlerini bulamaz ve yönetemezdiniz. Bu güncelleme, bu açıdan eski donanımlarla özellik eşliği getiriyor.

Bu kayda değer bir ince ayar olsa da; algılanan herhangi bir antrenmanı durdurmanıza izin verecek yeni bir geçiş sayesinde artık otomatik antrenman algılamayı iptal etme şansına sahip olacaksınız. Bir başka kullanışlı özellik, hızlı ayarlar paneline ses kontrolleri ekleme seçeneğidir. Galaxy Watch 4’teki bir UI Watch, birden fazla sayfaya yayılabilen sağlam bir hızlı ayar içeriyor. Ses kontrolleri eklemek, kullanıcıların içerikleri üzerinde daha kolay kontrol sağlamasına izin vermelidir.

PERFORMANSLA İLGİLİ GÜNCELLEMELER YER ALDI

300MB güncelleme paketindeki son yeni ekleme, belirli bisiklet egzersizlerinde egzersiz ve kalori takibi ile ilgili olduğu görülüyor. Genel stabilite ve performansla ilgili iyileştirmeler de güncellemeye dahil edilmiştir.

Bu, zaten bir lansman öncesi güncelleme almış olan cihaz için ilk güncelleme değil. Bununla birlikte, hızlı tempo göz önüne alındığında, yeni eklenen WalkieTalkie uygulaması gibi zaten etkileyici bir akıllı saatte sürekli bir iyileştirme akışı bekleyebiliriz.

Galaxy Watch 4 veya Watch 4 Classic’i aldıysanız; ayarlarda yeni Samsung Health bölümü ile OTA güncellemesini görebilirsiniz. Ayrıca Avrupa bölgelerinde ve ABD’de daha fazlasını alabilmeniz gerekir.

Exit mobile version