Galaxy Tab S6 Kasım Güvenlik Güncellemesi

Kasım ayındaki güvenlik güncellemesi, başka bir amiral gemisi Galaxy cihazı için yayına girdi. Galaxy Tab S6, son güvenlik yamasını yazılım güncellemesi ile alıyor.

Kore’de başlayan bu güncelleme T860XXS1ASK2 ismiyle anılıyor. İlk Galaxy cihazı Kasım güvenlik güncellemesi Galaxy Tab S4 oldu. Şirket, yavaş yavaş bütün akıllı tablet modellerine bunu yayacak.

Galaxy Tab S6 politika değişikliğine neden oldu

Bazı diğer cihazlar da bu ayın güvenlik düzeltme ekiyle güncellendi. Ancak Samsung bir değişiklik ile en son amiral gemisi ürünlerine odaklanıyor gibi görünüyor. Bu Samsun kuruluşunun politika değişikliği yaptığını gösteriyor.

Çoğu zaman güvenlik güncelleştirmelerini ilk alan, son bir veya iki yıldaki bütçe ve orta sınıf cihazlar ve bayrak gemileridir. Eğer güncelleme Türkiye’ye gelirse, Galaxy Tab S6 sahipleri en son güncellemeleri tabletteki Ayarlar »Yazılım güncelleme menüsünden indirebilir.

Galaxy Tab S6 Kasım güncellemesi; Güney Kore, Almanya ve diğer bazı pazarlardaki Wi-Fi ve LTE varyantları için kullanıma sunuldu. Muhtemelen kısa bir süre içerisinde Türkiye’de de bu güncelleme kullanılacak.

Exit mobile version