Galaxy S10 5G, 4Gbps’ye Kadar Şaşırtıcı Hızlara Ulaşacak

Samsung, Galaxy S10 5G’nin 5 Nisan’da piyasaya sürüleceğini onayladı. Bu, dünyadaki yeni nesil ağ standardıyla uyumlu ilk akıllı telefon olacak. Güney Kore’deki operatörler, 5 Nisan’da ticari mobil 5G şebekelerini açacaklar.

5G önemli ölçüde daha hızlı mobil veri hızları sağlayacaktır. Bununla birlikte, Güney Kore’nin SK Telecom şirketi, Galaxy S10 5G’nin 4Gbps hıza ulaşmasını sağlayacak bazı çalışmalar yapıyor.

Samsung Galaxy S10 5G, Yüksek İndirme Hızı Sunacak

SK Telecom kısa süre önce Samsung 5G Galaxy S10 için 5G-LTE toplama teknolojisini başarıyla test ettiğini söyledi. 5G ve LTE bant genişliğini birleştirerek en yüksek 2.7Gbps hıza ulaştı.

Bu kadar yüksek hız, kullanıcıların 6 saniyede 2GB’lık bir HD film indirmesine izin verecek. Galaxy S10 5G müşterileri; bu yılın ikinci yarısında SK Telecom’un 2,7 Gbps hızına yükseleceği için başlangıçta 2,6 Gbps hız alacak.

Şirket bugün; cihaz için üçlü birleştirmeyi başarıyla test ettiğini ortaya çıkardı. Bu, Galaxy S10 5G’de aynı anda veri iletimi için 5G, LTE ve Wi-Fi kullanıldığı anlamına gelir. Bu cihaz için SK Telecom’un ticari 5G ağında üçlü toplama doğrulandı.

Bu, üç ağın aynı anda konuşlandırıldığı alanlarda; Galaxy S10’da 4 Gb/sn’ye kadar hızları mümkün kılacak. Bu sayede her 4 saniyede bir 2GB HD film indirmek mümkün olacak.

Exit mobile version