Galaxy Fold’u Herkesten Önce Aldı Bir Çok Detayı Paylaştı

Samsung hayranlarının aklında hala Galaxy Fold hakkında birçok soru var. Şirket ilk katlanabilir akıllı telefonunun bilgi akışını dikkatle kontrol etti. 20 Şubat’ta ahizeyi açığa çıkarmasına rağmen, basın mensuplarının bugüne kadar cihazla el ele geçmelerine izin vermedi.

Hemen köşeye yayılan Galaxy Fold ile bazı bilgiler kaçınılmaz olarak halka yol açıyor. Tıpkı Vietnam’dan görünen ve bize el cihazının ekran kıvrımını gösteren ilk Galaxy Fold videosu gibi. Galaxy Fold’u erken alan bir kişi, katlama özelliği ile ilgili bazı bilgileri açığa çıkardı.

Galaxy Fold Özellikleri Cihazınıza Daha Fazla Işık Tutuyor

Cihazın aslında tamamen düz katlanmadığı yinelendi. İki ekran tarafı arasında, küçük bir boşluk bırakması nedeniyle bir ciltleyici gibi. Bu uygulamaları harici ekrandan dahili ekrana kaydırırken yaşanan gecikme de göze çarpıyor. Verilen örnek, Chrome’un bazen geçiş yaparken sayfaları tam ekran olarak yeniden oluşturmayacağını söylüyor.

Ekran kırışıklığına gelince, fark edilebilir ancak çok da kötü olmadığı söylenir. Parmağın altında hissedilebilir, ancak ekran açıldığında ve parlaklığın %70’in üzerinde olduğu zaman fark edilmesi zorlaşır. Harici ekran, bir Android akıllı telefonun yapmasını beklediğiniz her şeyi yapabilir.

Ellerimizi Galaxy Katlama’dan alabilmemiz artık uzun sürmeyecek. Samsung, cihazı 26 Nisan’da ABD’de piyasaya sürecek. Şirket ayrıca o gün, Avrupa’da cihaz için ön sipariş almaya başlayacak ve bu cihazı 3 Mayıs’ta 2.000 euro karşılığında 15 pazarda kullanıcılarla buluşturacak .

Exit mobile version