Galaxy A5 (2017) ve A9 Pro (2016) Şubat Güvenlik Güncellemesini Aldı

Galaxy A5 (2017) ve Galaxy A9 Pro (2016) için Şubat 2019 güvenlik güncelleştirmesi gerçekleşti. Brezilya’daki A9 Pro (2016) müşterilerinin en son güvenlik düzeltme ekini getiren yazılım sürümü A910FUBU1BSB1 ile, bir güncelleme almaya başladığı görülüyor.

Galaxy A5 (2017) ise, birkaç gün önce; BAE, Cezayir, Libya, Sri Lanka, Hindistan ve diğer ülkelerde Şubat SMR (Güvenlik Bakım Yayını) almaya başladı.

Güncelleme Sadece Güvenlik Açığını Gideriyor

Bildiğimiz kadarıyla; iki modelden hiçbiri en son güncellemede yeni bir özellik almadı. Bunların iki ila üç yaşındaki orta sınıf aygıtlar olması şaşırtıcı değil.

Daha önce de belirtildiği gibi, Şubat 2019 güvenlik düzeltme eki, Android işletim sistemindeki beş kritik güvenlik açığını ve bir düzineden fazla yüksek riskli güvenlik açığını giderir.

Samsung, güncellemeler için aşamalı kullanım sunduğundan, tüm kullanıcılar bir kerede güncellemeyi alamayabilir. Güncellemenin cihazınızda kullanılabilir olup olmadığını kontrol etmek için, Ayarlar uygulamasını açın. Yazılım güncelleme menüsüne gidin ve güncellemeleri manuel olarak indir seçeneğine dokunun .

Exit mobile version