Fütüristik Bir Cihaz: Vivo APEX 2020 5G

Vivo X50e 5G Türkiye

Vivo nihayet bir sürü ilginç yenilik içeren APEX 2020 konsept akıllı telefonunun açılışını yaptı. Cihazın birincil kamerada gimbal benzeri sabitleme, 5-7.5x sürekli zoom, full ekran ve 60W hızlı kablosuz şarj özelliğine sahip olduğunu gösteren birkaç sızıntı mevcut. 

Fakat söylendiği gibi Vivo APEX 2020, beklenmeyen birkaç sürprizle doluydu. Ekrandan başlarsak APEX 2020 konsepti, yan kenarlarda zarif bir şekilde kıvrılan ve telefona fütüristik bir görünüm veren 6.45 inç 120 ° FullView kenarsız ekrana sahip yekpare bir tasarıma sahip. 

Vivo APEX 2020 5G özellikleri

APEX 2020 diğerlerinde olduğu gibi yandaki tüm fiziksel düğmeleri ortadan kaldırıyor ve kesintisiz görünüme katkıda bulunan sanal basınç algılama düğmelerini tercih ediyor.

Estetiğe uygun olarak APEX 2020, ekran açıkken görünmeyen 16MP ekran içi selfie kameraya da sahip. Bu kamera performansını sağlamak için Vivo, ekranın diğer bölümlerine kıyasla ekranın selfie kamerasının önündeki ışık geçirgenliğini altı kat artırdı. Bu durum kamerayı kullanırken optik paraziti, kırınımı ve kaçak flaşları da düşürdü. 

Kamera, net görüntü yakalamaya yardımcı olan 4’ü 1 arada süper piksel ışığa duyarlı çip tercih ediyor. Telefon da son görüntüyü daha da iyileştirmek için bazı yazılım optimizasyonlarını kullanıyor.

Exit mobile version