From Benzeri Diziler

From benzeri diziler arayışında mısınız? Buna son verecek dizilerle dolu bir listemiz var. Bir sonraki dizinizi hızlıca bulabilirsiniz.

From Benzeri Diziler

From dizisi, her bölümünün inanılmaz sürükleyici olması ve gizemli canavarları sayesinde kendine özgü bir hayran kitlesi elde etti. Sürekli olarak bir hayatta kalma çabası içinde olan kasaba sakinlerini konu edinen diziyi izledikten sonra çoğu seyirci düştüğü boşluğu doldurmak için From benzeri diziler arayışına giriyor.

Siz de eğer söz konusu izleyicilerin arasında yer alıyorsanız bir sonraki dizinizi bulmaya çok yakın olabilirsiniz çünkü sizin için hazırladığımız liste ile aranızda sadece birkaç saniye var.

From Benzeri Diziler Listesi

From gibi diziler söz konusu olduğunda yukarıdaki yapımlar doğrudan öne çıkıyor. Dilerseniz gelin, bu yapımlar hakkında bilgi edinelim.

Hemlock Grove

Brian McGreevy’nin eserinden uyarlanan Hemlock Grove, küçük bir kasabadaki cinayetlere odaklanan bir gizem dizisidir.  Dizide Roman Godfrey ve Peter Rumancek, kasabada ölü bulunan iki kişinin gizemini çözmeye çalışıyor. Her ne kadar normal bir polisiye dizisine benziyor olsa da aslında hikâyenin sizi heyecanlandıracak doğaüstü tarafı da var.

The Society

The Society, bir okul gezisinden sonra küçük kasabalarına geri döndüğünde orada yaşayan tüm sakinlerin bir anda yok olduğunu fark eden ve dünyanın geri kalanı ile bağlantılarının kesildiğini öğrenen bir grup genci konu ediniyor.

Ebeveynleri olmayan bu gençler, yaşamak için kendi kurallarını koymak zorundadır ama hayatta kalabilmek için bundan çok daha fazlasına ihtiyaçları vardır.

Stranger Things

Stranger Things, küçük bir kasabada yaşayan bir çocuğun ortadan kaybolmasının ardından açığa çıkan birçok doğaüstü olayı konu ediniyor. Yanlış giden deneyler, doğaüstü güçler, canavarlar ve çok daha fazlasını içeren bu yapım ilk ortaya çıktığında izleyicilere sunduğu hikâyeden çok daha fazlasına dönüştü.

Exit mobile version