Fringe Benzeri Diziler

Fringe benzeri diziler izlemek isteyen kişiler için liste hazırladık. İşte Fringe dizisini izleyen kişilerin beğenebileceği yapımlar!

Fringe benzeri diziler neler? Bu yazımızda yıllar önce yayımlanan ve çok sayıda kişi tarafından sevilen Fringe’i izleyen kişilerin beğenebileceği yapımları bir arada topladık. Listede oldukça başarılı diziler bulunuyor.

2008 yılında yayımlanmaya başlayan Fringe, 2013 yılında sona erdi. 8,4 IMDb puanına sahip olan dram, gizem ve bilim kurgu türündeki diziyi izleyen kişilerin beğenebileceği pek çok dizi yer alıyor. Peki, Fringe gibi diziler neler?

Fringe Benzeri Diziler Listesi

Fringe Gibi Diziler

The X Files

İlk olarak 1993 yılında yayımlanmaya başlayan The X Files (Gizli Dosyalar), 2018 yılında sona erdi. Chris Carter tarafından yaratılan dizi 8,6 IMDb puanına sahip. Dizinin oyuncu kadrosunda David Duchovny, Gillian Anderson ve Robert Patrick dahil olmak üzere pek çok isim yer alıyor.

Visitors

Bilim kurgu ve koemdi türündeki Visitors, 2022 yılında yayımlanmaya başladı. 5,6 IMDb puanına sahip olan dizinin oyuncu kadrosunda Ryan Colt Levy, Michael Bell ve David Sobolov dahil pek çok isim bulunuyor.

Orphan Black

Oyuncu kadrosunda Tatiana Maslany, Dylan Bruce, Jordan Gavaris dahil pek çok ismin yer aldığı Orphan Black, 2013 yılında yayımlanmaya başladı. 2017 yılında sona eren dram, bilim kurgu ve gerilim türündeki dizi 8,3 IMDb puanına sahip.

Counterpart

Dram, bilim kurgu ve gerilim türündeki Counterpart, 2017 yılında yayımlanmaya başladı ve 2019 yılında sona erdi. 8,0 IMDb puanına sahip olan dizinin oyuncu kadrosunda J.K. Simmons, Olivia Williams ve Harry Lloyd dahil pek çok isim yer alıyor.

Person of Interest

Çok sayıda kişi tarafından beğenilen Person of Interest, Jonathan Nolan tarafından yaratıldı. 8,5 IMDb puanına sahip olan dizi 2011 yılında yayımlanmaya başladı ve 2016 yılında sona erdi. Başarılı dizinin oyuncu kadrosunda Jim Caviezel, Taraji P. Henson ve Kevin Chapman dahil olmak üzere pek çok isim mevcut.

Flashforward

7,6 IMDb puanına sahip olan Flashforward isimli dizinin oyuncu kadrosunda Courtney B. Vance, Joseph Fiennes ve Jack Davenport dahil pek çok isim bulunuyor. Dram, gizem ve bilim kurgu türündeki dizi 2009 yılında yayımlanmaya başladı ve 2010 yılında sona erdi.

Exit mobile version