Friends Hakkında Bilinmeyenler

Friends hakkında bilinmeyenler, kaç yıldır hayranı olsanız da duyunca oldukça şaşıracağınız bilgiler... Sizin için bir arada topladık.

1994’te yayımlanan Friends hakkında bilinmeyenler o kadar fazla ki bunların küçük bir kısmını okuduğunuzda bile dizinin gerçek bir hayranı olup olmadığınızı sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Final bölümünün yayımlanmasının üzerinden bu yana birkaç yıl geçmiş olsa da dizinin hayranlar arasındaki yeri hâlâ bambaşka. Siz de biraz nostalji yapmak ve Friends hakkında hiç bilmediğiniz şeyler öğrenmek için okumaya devam edebilirsiniz.

Sevilen Dizi Friends Hakkında Bilinmeyenler

Sevilen Dizi Friends Hakkında Bilinmeyenler

1. Las Vegas Tatili

Dizinin ilk bölümü yayımlanmadan önce oyuncu kadrosu Las Vegas’a götürüldü. Bu tatildeki yemeğin oyunculara ünlü olmadan önceki son yemekleri olduğu söylendi.

2. Dizinin Adı

Friends dizisinin adı için başlangıçta Insomnia Café, Six of One, Friends Like Us gibi isimler düşünülüyordu.

3. Grubun Üye Sayısı

Phoebe ve Chandler aslında yardımcı oyuncu rolü için uygun görülmüştü. Başlangıçta onların da grubun bir parçası olması gerektiği düşünülmüyordu.

4. Gotik Karakter

Phoebe, gotik karakter olarak oluşturuldu. Karakteri canlandırması için Janeane Garofalo’ya teklif götürüldü ama rol teklifini geri çevirdi. Bunun sonucunda ise karakterde değişikliğe gidildi.

5. Phoebe Karakterinin Seçmeleri

Jane Lynch, Phoebe karakteri için seçmelere katılmıştı ama karakteri canlandırma görevi ona verilmedi. Lynch sadece dizinin sonunda bir emlakçı olarak yer aldı.

6. Yaş Farkı

Courteney Cox, dizide küçük kız kardeşi oynasa da gerçekte David Schwimmer’dan iki yaş büyük.

7. Hamile Rolü

Lisa Kudrow, gerçek hayatta hamile olduğu için karaktere odaklanmakta zorlanıyordu. Bu nedenle canlandırdığı karakterde de değişikliğe gidildi.

8. Jennifer Aniston ve Final Sezonu

Jennifer Aniston, birkaç yıl önce yaptığı açıklamada dizinin sezon finalinde yer almak istemediğini, insanlara uçarak veda etmelerini istediğini söyledi. Oyuncu, bölüm sayısının 18’e düşürülmesi ile ikna edildi.

9. Brad Pitt

Friends’in çoğu sahnesi, seyircilerin önünde çekildi. Brad Pitt de başlangıçta seyircilerin önünde rol yapmak istemedi ama daha sonra karakteri canlandırmaya ikna oldu.

Harry Potter evrenini sever misiniz? Harry Potter hakkında bilinmeyenlere de göz atmalısınız!

Exit mobile version