Free Fire Renkli Yazma Nasıl Yapılır?

Free Fire renkli yazma işleminin nasıl gerçekleştirileceğini mi merak ediyorsunuz? Bu rehberde detaylı olarak cevapladık.

Free Fire Renkli Yazma Nasıl Yapılır?

İlk olarak 2017 yılında piyasaya sürülen Free Fire, o günden bu yana battle royale türünün en çok tercih edilen oyunlarından biri olmayı sürdürüyor. Siz de eğer Free Fire’a yeni başlayan oyunculardansanız Free Fire renkli yazma adımlarını takip ederek kendinizi diğer oyunculardan biraz daha öne çıkarabilirsiniz.

Oyunda kullanabileceğiniz pek çok renk kodu mevcuttur. Bu rehberde hem oyunda nasıl renkli yazacağınızı açıklayacağız hem de kullanabileceğiniz hazır renk kodlarını sizinle paylaşacağız.

Free fire Renkli Yazma Yöntemi Nedir?

Free Fire’da yazılarınızı renkli hâle getirmek için yazının başında köşeli parantezler içinde HEX renk kodlarını yazmanız yeterlidir. Örneğin “[00FF00] Deneme” yazdığınızda deneme kelimesi yeşil renkte olur.

Oyunda kullanabileceğiniz renk kodları şu şekilde sıralanabilir:

Yukarıda yer alan kodların içinden dilediğinizi kullanarak oyunda renkli yazmaya başlayabilirsiniz. Farklı bir renkte yazmak, sizi diğer oyunculara kıyasla daha çok ön plana çıkarır çünkü klasik yazım stilinden farklı olduğundan yazı sizin gibi diğer oyuncuların da oldukça ilgisini çekiyor.

Hiçbir değişiklik yapmadan direkt bu kodları kullanabilirsiniz ama daha farklı bir renk kullanmak isterseniz istediğiniz herhangi bir rengin HEX koduna ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız.

Renkli yazmak için yazınızı yazmadan önce başına bir köşeli parantez açıp HEX kodunu yazın. Daha sonra köşeli parantezi kapatın ve sorunun düzelip düzelmediğini kontrol edin.

Exit mobile version