Foundation 1. Bölüm Ücretsiz Her Yerden İzlenebilecek

Foundation 1. bölüm ücretsiz olarak bir platformda daha yayımlanacak. Apple, bunun hangi platform olacağını seçti.

Foundation 1. Bölüm Ücretsiz Her Yerden İzlenebilecek

Silo’nun ilk bölümünün tamamının Twitter üzerinden yayımlanmasından kısa bir süre sonra Foundation 1. bölüm de ücretsiz olarak yayımlanıyor. Apple, Silo isimli dizinin birinci sezonun finalini duyururken ilk bölümünü de ücretsiz olarak yayımlayarak izleyicileri epey şaşırtmıştı.

Kullanıcıları asıl şaşırtan nokta, bölümün ücretsiz olarak yayımlanması değil, Twitter üzerinden yayımlanmasıydı. Şirket şimdi de Foundation isimli diziyi herkesin erişebileceği şekilde yayımlamak istiyor.

Foundation 1. Bölüm Nereden İzlenebilecek?

Apple, bu sefer Silo’da olduğu gibi Twitter’ı seçmedi. Foundation’ın ilk bölümü, pazartesi gününden itibaren YouTube üzerinden ücretsiz olarak seyredilebilecek.

Issac Asimov’un aynı adlı klasik romanından uyarlanan dizi, salgından dolayı biraz gecikmeden sonra 2021 yılında izleyiciler ile buluştu. Dizinin ilk bölümü zaten Apple TV’de ücretsiz olarak izlenebiliyor ancak diziyi izlemek isteyenlerin uygulamayı kullanması gerekiyor.

Uygulamayı kullanamayanların pazartesi gününden itibaren dizinin ilk bölümünü YouTube’dan tamamen ücretsiz bir şekilde izlemesi mümkün olacak.

Foundation’ın ikinci sezonunda Lee Pace ve Jared Harris de dahil olmak üzere birinci sezonun oyuncu kadrosunda yer alan birçok oyuncu geri dönüyor. Üçüncü sezonun çekimlerinin ise şu anda devam ettiği söyleniyor.

Foundation Konusu Nedir?

Foundation, tüm insanlığın galaktik imparatorluğa bağlı olarak yaşadığı bir gelecekte geçiyor. İmparatorluğu nasıl bir geleceğin beklediğinin ortaya çıkması ile gelişen olayları merkezine alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Exit mobile version