Fotoğraf Arka Plan Silme (Online/Programsız)

Fotoğraf arka plan silme siteleri ile online olarak fotoğrafların arka planını tek bir tıkla silin, nesneleri istediğiniz gibi kullanın.

Fotoğraf arka plan silme nasıl yapılır? Bu yazının devamında sıralanmış olan web siteleri sayesinde tek bir tıklama ile basit arka plana sahip fotoğraflardaki nesneleri arka planı şeffaf hale getirebilirsiniz. Bu nesneleri daha sonra istediğiniz arka planın üzerine ekleyebilir ve istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Fotoğraf arka plan kaldırma işlemi eskiden oldukça zahmetli bir iş olarak görülürdü. Photoshop ve benzeri programlar aracılığı ile uzun bir uğraş sonucunda elde edilen arka plansız fotoğraflar için çok uzun zaman harcanırdı.

Yapay zekanın devreye girmesi ile bu tür zorluklar da eskide kaldı. Herhangi bir internet kullanıcısı artık hiçbir bilgisi olmasa bile bir fotoğrafı indirip yükleyebiliyor, istediği fotoğrafın arka planını saniyeler içinde kaldırabiliyor.

Bu listedeki arka plan kaldırma siteleri de tam olarak bunu yapmanızı sağlıyor. Listeye geçmeden önce belirtmek gerekir ki web siteleri, en iyiden en az iyiye doğru sıralanarak hazırlanmıştır. Size en iyi sonucu verecek web sitesini kullanmak istiyorsanız ilk sıradaki web sitesini kullanmak bu nedenle iyi bir fikir olabilir.

Fotoğraf Arka Plan Silme - 1

Fotoğraf Arka Plan Silme Siteleri Neler?

Yukarıdaki araçların nasıl kullanıldığını, diğerlerinden ne gibi farklarının olduğunu aşağıdaki listeden öğrenebilirsiniz.

1. Remove.bg Nasıl Kullanılır?

Remove.bg muhtemelen fotoğraf arka plan silme işlemini kolaylaştırılan araçlar arasında başvurulabilecek en iyi araçlardan biridir. Bu aracın kullanıcılara sunduğu en önemli avantaj, fotoğraf arka planı temizleme işlemini kısa sürede ve genellikle kusursuz bir şekilde tamamlamasıdır.

Aracı kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

2. Removal.ai Nasıl Kullanılır?

3. Adobe Remove Background Nasıl Kullanılır?

Exit mobile version