Forza Horizon 4 En Hızlı Araba Modelleri

Forza Horizon 4 en hızlı araba neler? İşte açık dünya yarış oyunu türündeki oyunda bulunan en hızlı otomobiller!

Forza Horizon 4 en hızlı araba modelleri sayesinde çok daha eğlenceli bir oynanış sunuyor. Popüler yarış oyununda yer alan bazı araçlar yüksek hızlara erişebiliyor. Hazırladığımız yazıda sahip oldukları yüksek hızlarla dikkatleri üzerinde toplayan araçları bir arada topladık.

Playground Games tarafından geliştirilen Forza Horizon 4 yıllar önce piyasaya sürülmesine rağmen hâlâ oldukça popüler durumda. Dünya çapında çok sayıda oyuncu, açık dünya araba yarışı türündeki video oyununu oynamaya devam ediyor.

Çok büyük beğeni toplayan oyunda yüzlerce araç bulunuyor. Peki, yayıncılığını Xbox Game Studios’un üstlendiği video oyunundaki en hızlı otomobillerin hangi modeller olduğunu merak ettiniz mi? Oyundaki en hızlı otomobil modellerini sıraladık.

Forza Horizon 4 En Hızlı Araba Modelleri Listesi

Forza Horizon 4 En Hızlı Araba-1

Ferrari 599XX Evolution

Dünyanın en popüler yapımları arasında yer alan Forza Horizon 4’teki en hızlı araba Ferrari 599XX Evolution, saatte yaklaşık olarak 512 kilometre hıza ulaşabiliyor. Çok başarılı bir tasarıma sahip olan otomobili elde etmek oldukça zor. Öyle ki araç Forzathon Mağazasında listelenen bir öğe veya Festival Oynatma Listesi ödülü olarak alınabilir.

Mosler MT900S

Tıpkı listenin ilk sırasında yer alan Ferrari 599XX Evolution gibi Mosler MT900S isimli model de sadece Forzathon Mağazasından veya Festival Oynatma Listesi ödülü olarak alınabilir. Oyuncular bu araba ile saatte yaklaşık olarak 482 kilometre hıza ulaşabilir.

Shelby Monaco King Cobra

En az 50 yaşında olan Shelby Monaco King Cobra, açık dünya araba yarışı türündeki yapımın en hızlı araçlarından bir tanesidir. Günümüzdeki pek çok arabayla rekabet edebilen Shelby Monaco King Cobra isimli modelin çeşitli yükseltmeler ve ayarlar ile 458 kilometre hıza ulaştığı belirtiliyor.

Koenigsegg Agera RS

Car Pass isimli bir DLC ile oyuna dahil edilen Koenigsegg Agera RS, saatte yaklaşık olarak 450 kilometre hıza ulaşabiliyor. Çok iyi bir yol tutuşu ile beraber gelen otomobil çok şık bir görünüme sahip.

Koenigsegg One:1

Forza serisinin en hızlı otomobillerinden bir tanesi olan Koenigsegg One:1, saatte yaklaşık olarak 434 kilometre hıza erişebiliyor. Tahmin edilebileceği üzere söz konusu otomobil ucuz değil. Koenigsegg One:1 Autoshow’da 2.850.000 CR fiyat ile satılıyor.

Exit mobile version