Fortnite sezon 6 DC geçiş etkinliği planlanmadı

Ufukta yeni bir sezonla birlikte Fortnite sızıntıları, Sezon 6 ile ilgili yeni bir DC kahramanı turunun geleceğini öne süren söylentilere son verdi. Bir sonraki bölüm sadece birkaç gün içinde başlıyor ve Epic Games şimdiden ilk ayrıntılarını açıkladı. yaklaşan destansı final. Ancak yeni sezonla birlikte ne olacağı hala bilinmiyor.

FORTNITE SEZON 6 16 MART’TA BAŞLAYACAK

Bölüm 2 Sezon 6, mevcut sezonun tüm tuhaf olaylarının epik bir sonucuyla 16 Mart’ta Fortnite’de başlayacak. Ajan Jones’un evrenler ve gerçekler arasındaki yolculuğu sözde Sıfır Kriz Finali ile sona erecek. İlginç bir şekilde, Sezon 6’da bir oyuncu Fortnite’a her döndüğünde otomatik olarak başlayan tek oyunculu bir deneyim olacak. Oyuncular, kalan zorlukları tamamlamak ve kozmetik ödüller kazanmak için sadece birkaç gün kaldığını da unutmamalıdır. Sezon 6 başladığında sonsuza kadar kaybedildi.

Outriders Xbox Game Pass’e gelebilir

Fortnite hayranları, 4. Sezonda Marvel’ın fikri mülkiyetinde olduğu gibi, önümüzdeki Sezon 6’da muazzam bir DC geçişi umuyorlardı. Etkinlik, Galactus’a karşı bir savaş ve benzer bir finalde DC kahramanlarının güçlerini birleştirmesiyle doruğa ulaştı Darkseid’e karşı buna güçlü bir yanıt olabilirdi. İlginç bir şekilde, bazı yeni söylentiler, Sezon 6’daki bir DC geçişinin gerçekten bir şey olabileceğini öne sürdü. Fortnite / Batman: Zero Point çizgi romanlarının önümüzdeki ay çıkacağı resmi olarak onaylandı, bu da büyük ölçekli bir oyun içi etkinliğin gelebileceğini ima ediyor. Ne yazık ki DC hayranları için durum böyle değil. Saygın Fortnite sızıntısı TaborTimeYT’ye göre (Twitter’daki ShiinaBR aracılığıyla), Sezon 6’da DC temalı içeriğin tek bir izi yok. Çizgi romanların duyurulduğu gibi, mevcut karakterler için bazı yeni Kara Şövalye tabanlı kozmetikler ve dış görünümler olacak. Ancak, Nexus War veya herhangi bir yeni DC kahramanı gibi tüm sezon boyunca büyük bir etkinlik olmayacak.

ETKİNLİK ARTIK SINIRLI DEĞİL

Beklenen sezon 5 finali, Fortnite’ın sezon finallerinin temel sorunlarından birini etkili bir şekilde çözecek tek oyunculu bir deneyime doğru beklenmedik bir dönüş yapacak. Önceden, oyuncular bu kadar büyük deneyimleri kaçırabiliyordu çünkü katılmak isteyen kişi sayısı sunucu kapasitesini aşıyordu. Sonuç olarak, bazı oyuncular son olayları Twitch veya YouTube’da izlemek zorunda kaldı ve destansı anları kendileri deneyimleyemedi. Neyse ki, sezon 5 finali, Sezon 6’da bir oyuncu oyunu ilk kez başlattığında tek başına oynanabilir. Diğer bir deyişle, etkinlik artık belirli bir zaman veya tarihle sınırlı değildir.

Devasa bir crossover için yüksek umutlara rağmen, DC hayranları Fortnite Season 6’da, April’ın çizgi romanlarının yanında gelen bir avuç Batman temalı görünüm dışında hiçbir şey kalmadı. Zack Snyder’in Adalet Ligi’nin yaklaşan prömiyeri, 6. Sezonun Fortnite’da başlamasından sadece birkaç gün sonra geleceği için zamanlama mükemmel olabilirdi. Bu iki olayı birleştirmek harika bir fikir olurdu. Umarım, sızıntı yapanların yanılır ve heyecan verici bir DC geçiş etkinliği Epic’in battle royale’sine hala geliyor.

Exit mobile version