Fortnite, Horizon Zero Dawn kahramanı Aloy’u ekliyor

Fortnite, gelecek hafta Horizon Zero Dawn kahramanı Aloy’u ekliyor. Aloy, 15 Nisan’dan itibaren yeni bir zaman sınırlı ikili etkinlik için oyun ikonu Lara Croft ile birlikte çalışabilecek.

Horizon Zero Dawn kahramanı Aloy, yeni bir PlayStation blog gönderisinde de onaylandığı üzere, yakında Fortnite’a geçen bir sonraki oyun yıldızı olacak. Aloy, oyuncuların donatması için yeni bir kıyafet, yeni bir turnuva ve sınırlı süreli mod olarak Fortnite’ın ilk sezonuna katılacak.

PlayStation 3 kullanıcılarına kötü haber!

Fortnite eşya mağazasına giren yeni Aloy temalı eşyalar arasında Glinthawk planör, Aloy’s Spear kazma, Heart-rizon emote, Shield-Weaver sargısı ve Blaze Canister back bling yer alıyor. Hepsini bir kerede almayı tercih ederseniz, Horizon Zero Dawn Paketi satın alınabilirsiniz.

Aloy Kıyafetine sahip olan ve PlayStation 5’te Fortnite oynayan herkes, Horizon Zero Dawn’ın Banuk Ice Hunter kıyafetine dayanan Ice Hunter Aloy Style’ın kilidini açabilecek.

FORTNITE ALOY’U GEÇİRMEK İÇİN İKİLİ TURNUVA DÜZENLİYOR

Geçişe bağlanmak için 14 Nisan’da özel bir ikili turnuva düzenlenecek. Aloy Kupası yalnızca PS4 ve PS5’te mevcut olacak ve her bölgedeki en iyi performans gösteren takımlar Horizon Zero Dawn Bundle’ın kilidini herkesten önce açacak. Son takımda kalan bir etkinlik olan oyuncular, bir yay ile elemeler için bonus puanlar kazanabilir ve bölgelerinin üç saatlik zaman aralığında 10 maçta yarışabilirler.

Aloy’un Fortnite’a gelişinin ana cazibesi, Team Up adlı yeni bir sınırlı süreli mod olacak! Oyuncular, bu Duos modunda Aloy veya Tomb Raider’s Lara Croft olarak otomatik şekilde donatılırken, takım arkadaşları diğer oyun simgesi standardında giydirilir. Her iki oyuncu da kendi özel silahlarıyla sınırlı olacak.

Bu bilgi, kodda gizli ipuçları için en son Fortnite güncellemesini araştıran veri madencileri tarafından tarandı. Şu anda ayrıntılara biraz ışık tutuyoruz, ancak Aloy’un Sınırlı Süreli Modunda ne yapacağınızla ilgili bazı ipuçları var. ShiinaBR’ın tweet’i, silahlarınızı yükseltmek için vahşi yaşamdan ve teknolojiden yağmalamaya atıfta bulunuyor. Aynı zamanda, Aloy’un dev robot dinozor arkadaşlarından bazılarının da Savaş Otobüsü’ne gizlice girdiğini gösteren “Vahşi hayata göz kulak ol, çalıların arasında neyin gizlendiğini asla bilemezsin” tavsiyesinde bulunuyor.

Aloy & Lara, 16 Nisan’da 06:00 PT / 9 AM ET’den 18 Nisan’da 06:00 PT / 9 AM ET’ye kadar çalışacak. Yeni 16.20 Fortnite güncellemesi şimdi çıktı.

Exit mobile version