Fortnite bir Marvel karakteri daha alıyor

Epic Games, Temmuz 2021 Fortnite Crew paketine dahil edeceği Marvel karakterinin yer aldığı içeriği açıkladı. Paket, özellikle Marvel’in süper kahraman evreninde bulunan yaramazlık tanrısı Loki’nin etrafında dönecek. Sezon 7 Battle Pass’i henüz satın almayan oyuncular, diğer ödüllerin yanı sıra gelecek ayın Crew paketiyle birlikte alacaklar.

Şirket, gelecek ayın Fortnite Marvel karakterinin yer aldığı Crew paketi için planını açıkladı. Ancak aslında Loki kaplamasını açıklamadı. Yaramazlık tanrısının yakında battle royale adasına geleceğine dair söylentiler duyduk. Bu yüzden aboneliğin bir parçası olarak mevcut olacağını görmek şaşırtıcı değil.


İlginizi Çekebilir: Fortnite, PC’de grafik özelliklerini yükseltti


Loki paketi, Haziran için sunulan mevcut Mecha Cuddle Master Crew paketinin yerini alacak. Oyuncular, Loki görünümüyle birlikte beklenen 1.000 V-Bucks’ın yanı sıra cildin kazması ve sırt blingini alacaklar. Ancak bu son iki öğenin nasıl görüneceğini henüz bilmiyoruz.

Mevcut sezonun savaş biletinde hala beş gün var. Bu nedenle çok yakın bir gelecekte Temmuz paketinin açıklandığını göreceğiz. Halihazırda bir Fortnite ekibi abonesiyseniz Mecha Cuddle Master’ı ve diğer öğeleri almak için hala zamanınız var.

Söylentilere göre daha büyük Loki geçidinin doğru olduğunu varsayarsak, kostümün en azından Item Shop’a çarptığını göreceğiz. Bu, Marvel karakterlerinin oyuna ilk gelişi olmayacak. Tüm oyuncular tekrar döndükleri için mutlu değil.

Önceki Fortnite Crew paketleri, Vi gibi oldukça havalı görünümler sunmuştu. May’s Crew Paketi, üç aylık Spotify Premium’u bile içeriyordu.

Loki oyuna girdikten sonra Avengers, X-Men ve Deadpool gibi diğer Marvel karakterler de yer alacak.

Exit mobile version