Fortnite 6. Hafta Gizli Banner Yer Rehberi

Fortnite’e yeni bir 7. sezon mücadelesi seti geldi ve bu da Battle Pass’ınızı seviyelendirmek ve ödüllerin kilidini açmak için başka bir fırsat sağladı.

Her zamanki gibi, belirli bir haftadaki tüm hedefleri tamamlamayı başarırsanız, ilgili bir kar yağışı yarışmasını tamamlarsınız. Böylece adanın etrafında bir yerde bekleyen ücretsiz bir Savaş Yıldızı veya Afişine bir ipucunu gizleyen özel bir yükleme ekranı oluşturursunuz.

Fortnite 6.Hafta Size Neler Sunacak ?

Alacağınız yükleme ekranı, haftalık olarak kaç tane zorluk ayarladığınıza bağlıdır. 6 haftalık setleri tamamladığınızda, aşağıdaki resmin kilidini açacaksınız. Elinde burger olan ve burger resminin bulunuğu kıyafetler giyen bir karakter göreceksiniz.

Karavanların Tacı, Paradise Palms’ın güneyinde, haritanın kenarında, çöl köyünün yakınında bulunur. Banner’ı bulmak için en iyi yol, maçın başlangıcındaki bölgeye kaymak ve taç benzeri alanlara doğru yol almaktır. Görüldüğü gibi, afiş en üstte görünecektir. Topla ve maçı bitir. Böylece Banner’ı havalı profil simgesi olarak kullanabileceksiniz.

Ancak, her zaman olduğu gibi; Banner yalnızca gerekli sayıda zorluğu tamamladıysanız ve yukarıda belirtilen yükleme ekranının kilidini açtıysanız, haritada görünür. Gerekli işi yapmazsanız doğru yere doğru yürüyüp onu bulamazsınız.

Üst düzey zorlukları tamamlamak için 7.Sezonun sonuna kadar vaktiniz var. Yardıma ihtiyaç duyarsanız, biz hep buradayız.

ilgili haber: Fortnite harf mekanları

Exit mobile version