For Honor PS5 ile Xbox Series X ve S’te

Ubisoft, For Honor oyununu PlayStation 5 ve Xbox Series X / S’de geliştirmeler alacağını duyurdu. Oyunda geriye dönük uyumlulukla oynarken grafik yükseltmeleri ve kare hızı artışları olacak.

Xbox Series X ve PlayStation 5, piyasaya sürüldüğünde For Honor’u 4K çözünürlükte oynayabilecek. Ancak, daha düşük fiyatlı Xbox Series S, 1080p çözünürlükte For Honor oynayabilecek. Geriye dönük uyumluluk ile oyun, yeni nesil konsollarda mümkün olan en yüksek çözünürlüklerde çalışacak.

FOR HONOR OYUNUNDAN İLK EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

For Honor, daha yüksek çözünürlüklerde hem büyük ölçekli İhlal savaşlarının hem de düellolarının gaddarlığına ve eylemine daha keskin bir bakış sağlıyor. For Honor karakterleri, onu daha sürükleyici bir deneyim haline getirmesi gereken yeni çıkıntı sayesinde daha ayrıntılı olarak görülebilen özelleştirilebilir zırh ve silahlara sahip. Bu, aşağıda görülebilen yeni nesil sistemlerde çalışan For Honor’un yayınlanan tek ekran görüntüsünde görülmektedir.

FOR HONOR’DA KARE HIZI ARTACAK

Ubisoft ayrıca oyunun Aralık ayında tüm yeni nesil konsollarda bir kare hızı artışı alacağını duyurdu. Şu an itibariyle, For Honor tüm konsollarda 30 FPS’ye ulaşıyor. Aralık güncellemesiyle PlayStation 5 ve Xbox Series X / S, ortaçağ savaş oyununu 60 FPS’de çalıştıracak. Özellikle oyunun dövüşlerinin çoğu hızlı reaksiyonlara ve zamanlamaya dayandığından, oyun için bu artış önemli. 60 FPS’de oyuncular çok daha yumuşak bir mücadele yaşayacak ve onlara hareketi, zamanı savuşturma ve saldırıları bir araya getirme konusunda daha fazla yetenek verecek.

Gerçek bir yeni nesil sürüm olmasa da, her iki konsolun geriye dönük uyumluluğu, oyuncuların For Honor oyuncu profillerini, ilerlemelerini ve öğeleri yeni nesil konsollarda tutmalarına izin verecek. Bu, oyunun üç yıl önce piyasaya sürülmesinden bu yana oynamış olabilecek oyuncular için son derece yararlıdır. Grafik geliştirmeleri ve kare hızı artışı, For Honor’u yeni nesil bir oyun gibi hissettirebilir. Çapraz konsol kaydetme özelliği, oyuncuların herhangi bir ekipmanı veya satın alınan karakterleri kullanmaya devam etmesini garanti eder.

PS5 BAZI PS4 OYUNLARINI ÇALIŞTIRMAYACAK

Birçok karakterin oyun içi para birimi Steel ile satın alınması veya gerçek dünya parasıyla satın alınması gerektiğinden, satın alımları ve ilerlemeyi devretme yeteneği deneyimli oyuncular için faydalı olacaktır. Ubisotf oyunu, Ağustos ayında yeni DLC karakteri Warmonger’ı ekleyerek yeni içerikleri de sürdürdü.

UBISOFT FOR HONOR’U YENİLİKLERLE DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR

Ubisoft, For Honor’u yeni içerikler, savaş geçişleri ve sezonlarla desteklemeye devam ediyor. Aralık güncellemesi zaten vaat edildiğinden, Ubisoft’un başlık için hala çok şeyi var gibi görünüyor. Oyun şu anda 17 Eylül’de başlayan ve yeni zırh, silahlar ve yeni bir harita ekleyen 4. Yıl 3. Sezonunda.

For Honor artık PC, PS4 ve Xbox One’da mevcut.

 

 

Exit mobile version