Football Manager 2020 ve Watch Dogs 2 Epic Games’te ücretsiz

Amerikalı yayıncı Epic Games, ücretsiz oyun kampanyalarıyla dikkatleri bir kez daha üstüne çekmeyi başardı. Daha önce Hitman ve GTA V gibi oyunları ücretsiz olarak kullanıcıların beğenisine sunan Epic Games, bu sefer herkesin ilgisini çekecek 3 oyunu daha oyunseverlere ücretsiz olarak kütüphanelerine yüklemelerine hak tanıdı.

24 EYLÜL’E KADAR ÜCRETSİZ

Özellikle Türkiye’de yoğun bir kitlesi olan Football Manager’i 1 hafta süreliğine ücretsiz yapmasına, Epic’in oyun piyayasında gündeme oturmanasına neden oldu. Epic Games Store’da fiyatı 219 TL olan ve SEGA tarafından dağıtımı gerçekleştirilen Football Manager 2020 oyunu 24 Eylül 2020 saat 18:00’e kadar ücretsiz olarak indirilebilecek.

Bu oyunun dışında Store’da 269 TL değerinde olan Watch Dogs 2 oyunu da yine 24 Eylül 2020 saat 18:00’e kadar ücretsiz olarak kullanıcılar kütüphanelerine ekleyebilecekler.

Son olarak Epic Games Store’daki değeri 13 TL olan Stick It To The Man de aynı tarih aralığında ücretsiz olacak.

BU OYUNLARI ÜCRETSİZ ALMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Epic Games’in storelarında ücretsiz olarak alabildiğini Football Manager 2020, Watch Dogs 2 ve Stick It To The Man’i ücretsiz olarak satın almak için öncelikle bir Epic Games hesabınızın olması gerekiyor.

Hesabı oluşturduktan sonra menünün solundaki sekmeden önce ‘Mağaza’ ardından ‘Ücretsiz Oyunlar’a tıklamanız gerekiyor.

Bu bölümde istediğini oyunu seçerek ‘Yükle’ diyeceksiniz. Ardından sipariş sayfasına yönlendirileceksiniz. Burada seçtiğiniz oyunun fiyatı 0 TL olarak gözükecek. ‘Sipariş Ver’e tıkladıktan sonra oyun ücretsiz olarak kütüphanenize eklenmiş olacak. Kütüphanenize ücretsiz olarak indirdiğiniz oyunu ömür boyu kullanabilirsiniz.

HANGİ İŞLETİM SİSTEMLERİNDE OYNANABİLİR?

Epic Games’in ücretsiz olarak sunduğu FM 2020’yi Windows ve Mac’te, Watch Dogs 2’yi sadece Windows işletim sistemi olan bir bilgisayarda oynayabilirsiniz.

Bu arada Epic Games, 24 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında da Roller Coaster TyCoon 3 Complete Edition oyununun ücretsiz olacağını duyurdu.

Exit mobile version