Focus filmi

Amerikan sinemasının kanayan yaralarından bir tanesidir post-modernizm. Güzelim, nice filmler alt-üst olmuş, izlenesi en güzel filmler harabeye dönüşmüştür bu post-modernizm akımı yüzünden. En basit örneği de, Büyük Budapeşte Oteli filmini gösterebiliriz, post-modernizmin mahvettiği filmlerin başında. 

Glenn Ficarra ve John Requa’nın sayesinde nihayet sinemadaki post-modernist hareketlerden, gösterişlerden kurtulduk ve sonuç olarak klasist bir film karşımıza çıktı. Focus filminde, Will Smith ile birlikte Morgot Robbie, Rodrigo Santoro, Gerald McRaney, gençlik filmlerinden aşina olduğumuz Adrian Martinez, klasik retro- Taşra- Amerikalısı Robert Taylor bu filmde bir yarış takımının ekibini oynuyor. Bunlara ek olarak Wong ve kısa dizilerden hatırlayacağınız Dominic Fumusa var filmin kadrosunda.

Geçtiğimiz hafta  dolu salonlarla, izleyicisini bekliyordu Focus. Tahminimce hala da oynuyordur Focus filmi, haftasonu da geldi, işte sinemaya gitmek için iyi bir bahane.

Editörün notu: Filmin kamera donanımı ve prodüksiyon olayları da oldukça ilginç. Bu sadece filme sizleri teşvik etmek içindi, filmin teknolojisiyle ilgili yazı önümüzdeki günlerde gelecek.

 

Exit mobile version