Fitbit Luxe piyasaya sürüldü! İşte fiyatı…

Fitbit, Inspire 2’ye daha moda odaklı bir yaklaşım gibi görünen yeni Luxe fitness akıllı saatini duyurdu. Geçen hafta sızdırıldı, ancak Fitbit, Luxe’nin 19 Nisan’dan itibaren ön siparişe açık olduğu haberiyle onu resmileştiriyor. Bu akıllı saatin fiyatı ise 149.95 dolar olarak belirlendi. Bu maliyet, genellikle aylık 9,99 ABD doları olan altı aylık Fitbit Premium hizmetini içerir. Hizmet kısa süre önce Deepak Chopra tarafından oluşturulan farkındalık ve sağlık üzerine 30’dan fazla ses ve video oturumunu bir araya getiren yeni “Dikkatli Yöntem” programını başlattı.

Samsung Galaxy M32 büyük bir bataryaya sahip!

Luxe, “7/24 kullanım için çeşitli bilek boyutları ve cilt tonları” için tasarlandı. Fitbit, Luxe’nin şimdiye kadarki en ince dokunmatik ekranlı akıllı saati olduğunu söylüyor ve şirket çoğu insanın rahatça uyuyabilmesi gerektiğini düşünüyor. Bu amaçla, Fitbit’in her şarj için beş güne kadar dayanacağını iddia ediyor ve bu durum da her gece şarj etmenizi gerektirmeyecek.

FITBIT LUXE ÇEŞİTLİ KAYIŞLARLA GETİRİYOR

Luxe, çeşitli boyut ayarlarına sahip değiştirilebilir bir silikon kayış içerir. Her biri 29,95 dolara birkaç renkte silikon bantlar, 34,95 dolara dokuma kumaş bantlar, 49,95 dolara deri bantlar, 79,95 dolara paslanmaz çelik örgü bantlar, paslanmaz çelik bağlantı bilezikler için 99,95 dolara kadar gidecek diğer kayışlar da piyasaya sürülecek. Sadece Luxe’yi Gorjana bandına sahip olmak istiyorsanız, izleyicinin 199.95 $ ‘a mal olan sınırlı sayıda sürümü Haziran ayında başlayacak.

Luxe, fitness akıllı saatinin mücevherler için alınmasını isteyen insanlara doğru eğildi. Hatta şirket, Luxe’un paslanmaz çelik kasasını işlemek için metal enjeksiyonla kalıplama sürecini kullanmaya kadar gitti, ki bu görünüşe göre takı yapımı için geleneksel bir teknikti.

Luxe, düğmesiz bir izleyicidir ve girişler, renkli OLED dokunmatik ekranına sahiptir. Önceki akıllı saatleri ve izleyicileri gibi, Fitbit’in Luxe’u da iOS ve Android cihazlar için desteklenecek. Ayrıca, Android cihazlarla daha hızlı eşleştirmek için Google Fast Pair’i de destekleyecektir. Luxe, telefonunuzla eşleştirildiğinde bağlı GPS’i kullanır, bu nedenle koşuları veya yürüyüşleri izlemek istiyorsanız telefonunuzu yanınızda getirmeniz gerekir. Yerleşik GPS’e sahip olmak sizin için önemliyse, Fitbit’in Charge 4’ü bunu ve Fitbit Pay ve Spotify kontrolleri gibi diğer özellikleri içerir.

Fitbit bu lansmanı, Luxe’nin, şirketin diğer kalp atış hızı özellikli izleyicileri ve saatleriyle birlikte, stresle başa çıkmanıza yardımcı olmak için aktivite seviyenizi, uyku programınızı ve kalp atış hızınızı değerlendiren yardımcı uygulamanın Stres Yönetimi Puanını desteklediğini duyurmak için kullanıyor. Uygulama aracılığıyla Luxe, solunum düzeniniz, dinlenme ve değişken kalp atış hızınız, cilt sıcaklığı, ruh hali, uyku ve adet döngüleri gibi bir dizi başka ölçümü izleyebilir. Lansmandan bir süre sonra, kan oksijen seviyelerinizi (Sp02) kaydedebilecektir.

Exit mobile version