FinTech Istanbul B2B Connect Summit’ten Büyük Başarı!

FinTech Istanbul B2B Connect Summit, ilk yılında 2,5 milyon euro’luk potansiyel ticari değer yaratmayı başardı.

2023’ün en önemli etkinliklerinden biri olan FinTech Istanbul B2B Connect Summit, metrikleriyle de dikkat çekti. 2024 yılı içerisinde ikincisi düzenlenecek etkinlik, ilk yılında 2,5 milyon euro’luk potansiyel ticari değer yaratmayı başardı.

Ekosistem için katma değeri ve ticari potansiyeli yüksek iş birliklerinin doğmasına katkı sağlayan FinTech Istanbul B2B Connect Summit’e toplamda 215 şirket katıldı. Bu kapsamda gün boyunca 12 adet düzenlenen B2B eşleşmelerde yaklaşık 1658 B2B görüşme yapıldı.

Yapılan B2B görüşmelerin ortalama ticari değeri 1.500 Euro olurken, yaratılan toplam ticari değer ise 2,5 milyon Euro oldu. FinTech Istanbul B2B Connect Summit, ilk yılında elde ettiği bu başarıların ardından ikinci etkinliğin hazırlıklarına şimdiden başladı.

Networking odaklı yeni nesil etkinlik deneyiminde uzman olan Oniki’nin yapay zeka destekli B2B matchmaking teknolojisiyle fiziksel ve online (çevrim içi) katılımla düzenlenen FinTech Istanbul B2B Connect Summit’i; fiziksel olarak 600’den fazla, çevrim içi tarafta ise 400 olmak üzere toplamda 1000’den fazla katılımcı takip etti.

FinTech Istanbul B2B Connect Summit etkinliği

FinTech İstanbul Kurucu Ortağı Prof. Dr. Selim Yazıcı, “FinTech Istanbul B2B Connect Summit, global finans dünyasının nabzını tutan bir etkinlik olma yolunda hızla ilerliyor” dedi ve açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Etkinliğin yarattığı 2,5 milyon Euro’luk potansiyel ticari değer, sektördeki güçlü iş birliklerinin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha gösterdi. FinTech İstanbul olarak, fintech ekosistemine katkı sağlama amacımız doğrultusunda, etkinliği düzenleyerek sektördeki paydaşları bir araya getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu başarının ardından ikinci etkinliğin hazırlıklarına başlamış olmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

Oniki CEO’su Ziya Kızıltan, “FinTech Istanbul B2B Connect Summit, hem fiziksel hem de online platformda sağlanan etkileşimle, sektördeki önemli paydaşları bir araya getirdi” şeklinde konuştu ve şu sözlere yer verdi:

“Geliştirdiğimiz yapay zeka destekli B2B matchmaking teknolojisi sayesinde, katılımcılar arasında binlerce katma değerli iş birliği odaklı görüşme gerçekleştirildi. Bu etkinlik, fintech ve e-ticaret ekosistemine önemli bir ivme kazandırdı. Oniki olarak gelecek etkinliklerde sektördeki inovasyon ve iş birliklerine katkı sağlamaya devam etmeyi hedefliyoruz.”

FinTech Istanbul B2B Connect Summit’in İkincisi Ne Zaman?

FinTech Istanbul B2B Connect Summit’in bu yıl ikincisi düzenlenecek. Etkinlik, 9 Mayıs 2024 tarihinde FinTech İstanbul ve Oniki iş birliği ile Wyndham Grand İstanbul Levent’te yapılacak.

Finans teknolojisi dünyasının lider isimlerini bir araya getirecek etkinlik, sektördeki en son gelişmeleri keşfetme, iş birlikleri kurma fırsatı sağlayacak.

Exit mobile version