Filigransız TikTok Videosu İndirme Yolları

Filigransız TikTok videosu indirme yöntemleri neler? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız sizin için farklı yöntemlerimiz var.

Filigransız TikTok videosu indirme nasıl yapılır? Bu soru özellikle sosyal medya platformunda paylaşılan videoları arkadaşları ile paylaşmak için indirmek isteyenler tarafından en çok sorulan soruların başında geliyor.

TikTok’ta denk geldiğiniz, çok beğendiğiniz ve daha sonra tekrar izlemek istediğiniz bir video olursa videonun bağlantısını kopyalama gibi bir seçeneğiniz bulunuyor. Sizin istediğiniz eğer videoyu daha sonra izlemek değil de videoyu arkadaşlarınızla paylaşmaksa ve bunun için videonun URL’sini kullanmak istemiyorsanız o videoyu indirebilirsiniz.

Şu anda bunun için sayısız TikTok video indirme aracı olsa da ne yazık ki bunların büyük bir kısmı videolara kendi filigranlarını yerleştiriyor. Neyse ki aralarında filigran olmadan video indirmenize olanak tanıyan araçlar da yer alıyor.

Yazıda yer verdiğimiz yöntem sayesinde bazı kullanıcıların bu tür araçları kullanmasına bile gerek kalmıyor. TikTok’un kendi özelliğinin kullanılması hâlinde istenen video filigransız bir şekilde indirilebiliyor.

Filigransız TikTok Videosu İndirme Adımları

Filigransız TikTok Videosu İndirme Nasıl Yapılır?

TikTok’ta herhangi bir videoyu filigran olmadan indirmek için ilk olarak TikTok’a girin. Ardından hangi videoyu cihazınıza indirmek istiyorsanız o videoyu açın. Videonun sağ alt köşede yer alan paylaşma butonuna tıklayın ve bağlantıyı kopyalayın.

Bağlantıyı kopyaladıktan sonra Snaptik.app’in sitesine girin ve bağlantı adresini ilgili kutunun içine yapıştırın. Son olarak “Download” butonuna tıklayın. Bu adımları takip ettikten sonra TikTok videosu cihazınıza indirilmeye başlanacaktır.

iPhone’da Filigransız TikTok Videosu İndirme

Bu adımları takip ettikten sonra video galerinize kaydedilecektir. Tabii ki bu yöntemi kullanmadan önce bilmeniz gereken bazı hususlar bulunuyor.

Her videoda TikTok videosunu kaydetme seçeneği yoktur. Bunun nedeni, kullanıcının videosunun indirilmesini engelleme seçeneğini etkinleştirmiş olmasıdır. Bu, başka insanların o kişinin paylaştığı videoları cihazına kaydetmesini engeller.

Eğer TikTok’ta videolarınızın başkaları tarafından kaydedilmesine izin vermek istiyorsanız şu adımları takip etmelisiniz:

Exit mobile version