FIFA Online 4 Sistem Gereksinimleri

FIFA Online 4 sistem gereksinimleri neler? FIFA Online 4 kaç GB, ücretli mi? İşte başarılı oyuna dair merak edilen soruların yanıtları!

FIFA Online 4 sistem gereksinimleri, popüler ücretsiz futbol oyununu sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için gereken bilgisayar bileşenlerini gösterir. Bu yazıda başarılı video oyununun minimum ve önerilen sistem gereksinimlerine ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz olarak sunulan futbol oyununu herhangi bir donma ve kasma sorununa maruz kalmadan oynayabilmek için bilgisayar donanımının birtakım gereksinimleri karşılaması gerekir. Bu nedenden dolayı pek çok oyuncu, popüler oyunu oynayabilmek için hangi bileşenlerin olması gerektiğini merak etmektedir.

FIFA Online 4 Sistem Gereksinimleri Neler?

PC platformuna özel olarak geliştirilen FIFA Online 4’ü minimum ayarlarda oynayabilmek için en az Intel Core i3-2100 3.1 GHz, AMD Phenom 7950 ya da AMD Athlon II X4 620 işlemcisine sahip olmak gerekiyor. Ekran kartı tarafında ise Geforce GT 730 veya ATI Radeon HD 7570 isteniyor. Ayrıca 4 GB RAM’e ihtiyaç duyuluyor.

Başarılı futbol oyununu önerilen ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için Intel Core i5-2550 3.4 GHz veya AMD FX-6350 isteniyor. NVIDIA GeForce GTX 460 ya da AMD Radeon HD 6870 ekran kartı gerekiyor. Ayrıca sisteminiz 8 GB RAM’e sahip olmalıdır.

17 Mayıs 2018 tarihinde satışa sunulan FIFA Online 4 adlı yapımın bilgisayara kurulabilmesi için 18 GB kullanılabilir alanın olması gerekir. Desteklenen işletim sistemleri Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10’dur.

FIFA Online 4 Sistem Gereksinimleri-1

FIFA Online 4 Minimum Sistem Gereksinimleri

FIFA Online 4 Önerilen Sistem Gereksinimleri

FIFA Online 4 Hakkında Merak Edilenler

1. FIFA Online 4 Nedir?

Oyuncular arasında çok popüler bir yapım olan FIFA Online 4, bir futbol oyunudur. Özel olarak PC platformuna geliştirilen oyunda Türkçe spiker desteği mevcuttur. Oyunda maç anlatımını Murat Kosova ve Nebil Evren yapıyor.

2. FIFA Online 4 Paralı mı?

Başarılı futbol oyununun oynaması ücretsizdir. Dolayısıyla oyunu resmi internet sitesi üzerinden hiçbir ücret ödemeden bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

3. FIFA Online 4 Kaç GB?

Paylaşılan sistem gereksinimlerine göre oyunu bilgisayarınıza kurabilmeniz için 18 GB kullanılabilir alana ihtiyacınız olacaktır.

Yukarıda FIFA Online 4 sistem gereksinimleri dahil olmak üzere merak edilen birçok sorunun yanıtı mevcut. Oyun ile ilgili farklı bir sorunuz varsa yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Ayrıca en iyi hikayeli oyunlar yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version