Fiat’ın Yeni Konsepti Büyük İlgi Uyandıracak

Her yıl Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki en büyük lansmanlar, genellikle göze çarpan süper arabalardır. Bu fuarlarda otomotiv mülkiyet normlarının birçoğunu, tamamen yeniden düşünebilirsiniz.

Fiat, ortaya çıkardığı konseptleriyle büyük bir ilgi toplayacak gibi görünüyor. Örneğin tavan seçenekleri; arka tampondaki dijital göstergeyi de içeren, araç içi elektroniklere güç sağlamak için yumuşak bir üst seçenek veya güneş paneli içerir.

Fiat, İnce Detaylar Oluşturdu

Tüm bu konseptin içeriği birbirinden farklı dekorlarla desteklenecek. Koltuk minderlerinden koltuk başlıklarına, şişe tutuculara ve hatta ses sistemine kadar her şeyi içeriyor.

Bu yeni otomobilin ismi Centoventi olacak. Otomobil, yaklaşık 100km veya 62 mil menzile sahip nispeten küçük bir akü ile standart olarak geliyor. Ancak batarya paketleri, başkalarına yer bırakan kayar ray sistemine bağlı olacak.

Tüm bunların sonucu; müşterilerin sadece zevklerine değil, yaşam tarzlarına da uyarlayabilecekleri bir otomobil. Kısa şehir seferleri için yalnızca yeterli alana ihtiyacınız varsa ve çok fazla kargo alanı istiyorsanız, bu sizin için iyi bir araç olabilir.

Exit mobile version