Farah Zeynep Abdullah Filmleri Neler?

Farah Zeynep Abdullah filmleri ile öne çıkan oyuncunun bugüne kadar yer aldığı en iyi filmlerini sıraladık.

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” gibi dizilerle öne çıkan Farah Zeynep Abdullah filmleri ile de yıllar boyunca seyircilerin büyük beğenisini kazandı. En son Masumlar Apartmanı dizisinde yer alan ünlü oyuncu, izleyicilerin hafızasında filmleriyle de yer almaya devam ediyor.

Peki, Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı en iyi yapımlar nelerdir? Sizin için en iyi filmlerini bir arada topladık.

Farah Zeynep Abdullah Filmleri Listesi

Farah Zeynep Abdullah Filmleri Listesi

1. Unutursam Fısılda

Küçük bir kasabada yaşayan iki kız kardeşten biri içe dönük, diğeri ise hayallerinin peşinden gitmek için her yolun mübah olduğunu düşünen, liseden yeni mezun olmuş bir genç kızdır. Müzik ise onun için bir tutkudur. Bu, onun için çevresindeki her şeyi unutturabilecek kadar değerlidir ve hayallerinin peşinden gitmeye hiç olmadığı kadar hazırdır.

2. Bizim İçin Şampiyon

Halis Karataş ile Begüm Atman’ın ilişkisini ele alan dizi, Özdemir Atman’ın Bold Pilot adlı yarış atı sayesinde elde edilen birinciliği işliyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah’ın yanı sıra Ekin Koç, Fikret Kuşkan, Sibel Taşçıoğlu, Melis Sezen gibi ünlü isimler yer alıyor.

3. Ariv V 216

Arif V 216’dan sonra Arif G.O.R.A’dan sonra Dünya’ya dönmüş ve hayallerindeki hayatı yaşamaktadır. Bu güzel hayatı 216’nın Dünya’ya gelmesi ve insanlar gibi âşık olmak istediğini söylemesi ile karmaşık bir hâl alır. Olaylar zaman makinesi ile 1969’a gidilmesiyle daha da içinden çıkılmaz bir hâl alır.

Farah Zeynep Abdullah ise bu filmde Ajda Pekkan’ı canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Seda Bakan, Ozan Güven, Özkan Uğur, Özge Özberk gibi isimler bulunuyor.

4. Bir Küçük Eylül Meselesi

Bir Küçük Eylül Meselesi filminde Eylül adında bir kız geçirdiği kazadan sonra son bir ayda yaşadığı ne varsa hepsini unutur. İç sesini dinleyerek bir yolculuğa çıkan Eylül, kendini bambaşka bir yerde tanımadığı bir insanın karşısında bulur. Bu kişi, Eylül’e kendisini hatırlaması gerektiğini, ona kendisini sevdiğini söyler.

5. Kelebeğin Rüyası

Kelebeğin Rüyası, II. Dünya Savaşı döneminde geçen, Muzaffer Tayyip Uslu ile Rüstü Onur’un hikâyesini işleyen bir filmdir. Filmin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah’ın yanı sıra Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan, Mert Fırat, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler vardır.

Exit mobile version