Far Cry 7 Çıkış Tarihi Hakkında İlk Bilgiler Ortaya Çıktı

Far Cry 7 çıkış tarihi ile ilgili ilk bilgiler ileri sürüldü. Bunun yanı sıra Far Cry Multiplayer'ın da geliştirildiği öne sürüldü.

Far Cry 7 Çıkış Tarihi Hakkında İlk Detaylar

Far Cry 7 çıkış tarihi ile ilgili ilk bilgiler gün yüzüne çıktı. Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Ubisoft, iki yeni Far Cry oyununu geliştiriyor. Bunlardan birinin tek oyunculu bir oyun olacak şekilde geliştirilen Far Cry 7 olduğu, diğerinin ise çok oyunculu bir oyun olduğu ileri sürüldü.

Her iki video oyununa dair şimdilik paylaşılan çok fazla bilgi bulunmuyor. Bununla birlikte her iki projenin de esasında tek bir video oyununa yönelik olduğu fakat geliştirme sürecinin başlangıcında iki ayrı proje hâline getirmek için Far Cry 7 ve Far Cry Multiplayer’ın iki ayrı proje olarak ayrıldığı düşünülüyor.

Insider Gaming tarafından aktarılan bilgilere göre şirketin planları ve çalışmaları hakkında açıklamada bulunma iznine sahip olmadığından isminin gizli kalmasını isteyen iki kaynak, oyunla ilgili bilgilerin şu an sınırlı olduğunu ifade etti.

Far Cry 7, Project Blackbird, Far Cry Multiplayer ise Project Maverick olarak adlandırılıyor. Kaynağa göre Project Maverick son bir yıl içinde birçok kez değiştirildi. Insider Gaming’e göre video oyunu Alaska’nın vahşi doğasında geçiyor. Bunun yanında sırt çantası başta olmak üzere birçok özellik içeriyor.

Far Cry 7 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

İddiaya göre video oyununun çıkış tarihi geçici olarak 2025 yılını gösteriyor. Buna göre video oyununun piyasaya sürülmesi için oyuncuların önünde hâlâ birkaç yıl var. Oyunun planlanan tarihten çok daha uzun bir zaman sonra piyasaya sürülme ihtimali de bulunuyor.

Bu söylentilerin yayılmasının ardından Ubisoft’tan konu ile ilgili açıklama geldi. Ubisoft, söylentiler ve spekülasyonlar hakkında yorum yapılmayacağını belirtti.

Exit mobile version