Far Cry 6 ve Rainbow Six: Quarantine ertelendi

Ubisoft, Far Cry 6 ve Rainbow Six: Quarantine oyununun ertelendiğini bugün duyurdu. Şimdi Nisan 2021’den sonra belirsiz bir tarihte piyasaya sürülmesi planlanıyor.

FAR CRY 6 VE RAINBOW SIX: QUARANTINE TAHMİNİ ÇIKIŞ TARİHİ

Duyuru, bugün erken saatlerde 29 Ekim’de yapılan bir Ubisoft finans görüşmesi yoluyla geldi. Aşağıda Daniel Ahmad’ın ekran görüntülerinde görebileceğiniz gibi, 18 Şubat 2021’de çıkacak olan Far Cry 6’nın çıkış tarihi ertelendi. Şimdi birbirini izleyen mali yılda bir noktada başlayacak. Bu, Nisan 2021 ile Mart 2022 arasında başlayacağı anlamına gelir.

Call of Duty: Black Ops Cold War sistem gereksinimleri

Ubisoft’un serisindeki bir sonraki girişe aşina değilseniz, Far Cry 6, Giancarlo Esposito’nun Anton adlı karakterinin demir yumruğu tarafından yönetilen bir ülkede, Güney Amerika’da geçiyor. Bu yılın başlarında Esposito, Far Cry 6’nın birden fazla sona sahip olacağını ve kötü karakterine ne olacağı konusunda karar verebileceğinizi açıkladı.

Ek olarak, Far Cry 6’da üçüncü şahıs ara sahneleri de yer alacak. Ubisoft’un devam filminde olduğu gibi kimi oynayacağımız tam olarak belli değil. Ancak en azından bu sahnelerde onlara gerçekten düzgün bir şekilde bakacağımızı biliyoruz.

RAINBOW SIX QUARANTINE OYUNU DA ERTELENDİ

Ubisoft’un finansal görüşmesinin başka bir yerinde, gizemli Rainbow Six: Karantina için bir yayın penceresi belli belirsiz bir şekilde özetlenmişti. Orada “belirsiz” kelimesini kullanıyoruz. Çünkü Far Cry 6 ile aynı gevşek dönemde piyasaya çıkması planlanıyor: Nisan 2021 ile Mart 2022 arasında bir yerde.

Geçen yıl E3 2019’da ilk kez tanıtıldığından beri, yeni Rainbow Six oyunu hakkında nispeten az haber yer alıyordu. Bildiğimiz şey, bunun bir kooperatif PvE nişancı oyunu olduğuydu. Belli ki bir şekilde gizemli bir enfeksiyonla mücadele edecek.

Exit mobile version