Far Cry 6 Ücretsiz Oluyor: En İyi Fotoğrafa Ekran Kartı Hediye!

Far Cry 6 ücretsiz olarak oynanabilecek. Hafta sonu boyunca geçerli olan kampanyanın yanı sıra yarışma da düzenlenecek.

Far Cry 6 Ücretsiz Oluyor: En İyi Fotoğrafa Ekran Kartı Hediye!

Far Cry 6 ücretsiz olarak oynanabilecek fakat video oyununun ücretsiz olarak oynanabileceği süre hafta sonu ile sınırlı tutuldu. Bu süre zarfında oyunu ücretsiz olarak indirip oynayan ve bunu yaparken oyundan güzel bir anı fotoğraf çekerek ölümsüzleştiren oyunculara ekran kartı hediye edileceği açıklandı.

Yarışmaya katılmak için Far Cry’ın fotoğraf modunu kullanarak bir fotoğraf, gif ya da video çekmeniz ve Twitter, Instagram veya TikTok’ta #FARCRY6FREEWEEKENDCONTEST hashtagini kullanarak görseli paylaşmanız gerekiyor.

Katılımcılar arasından en iyi 10 görüntüyü paylaşan kişi belirtilen ödülleri alma hakkına sahip olacak. Kazananlar, yarışmaya katılmak için kullanılan sosyal medya platformu üzerinden özel mesajla bilgilendirilecek. Bu nedenle hesabın herkese açık olması gerekiyor.

Birinciye AMD RX 6800 XT ekran kartı verilecek olan yarışmada rastgele seçilen bir katılımcıya da AMD RX 6800 XT ekran kartı hediye edilecek ancak ödüller elbette ki bunlarla sınırlı değil. Kazanan ilk 5 kişiyi ve rastgele seçilecek olan 10 kişiyi oyunla ilgili birçok hediye bekliyor.

Katılımcılar, 4 Ağustos 2022 tarihinden 12 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Ubisoft’un yarışmanın detaylarını açıkladığı sayfada kafanıza takılan tüm sorulara cevap bulabilirsiniz.

Far Cry 6 Ücretsiz Ekran Kartı Kampanya Şartları Neler?

Exit mobile version