Far Cry 6 oynanış videosu geliyor

Ubisoft’un uzun süredir devam eden açık dünya nişancı serisine yeni eklenen Far Cry 6, halkı Giancarlo Esposito tarafından canlandırılan hükümdarı Antón Castillo’ya karşı silahlı olan kurgusal Karayip ülkesi Yara’da geçiyor. Siz, Dani Rojas adında bir devrimci olarak, Chorizo ​​adlı tekerlekli sandalyedeki bir sosisli köpeğin yardımıyla ayaklanmaya katılacaksınız. Bu, özellikle geniş bir anlatı özetiyle alakalı değil. Ama şu küçük adama bir bakın.

FAR CRY 6 OYNANIŞ VİDEOSU NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Gerçek oynanış açısından, Far Cry 6 bir gizem olmaya devam ediyor. Ancak ilk kez 28 Mayıs Cuma günü saat 19:30’da başlayacak bir canlı yayında göreceğiz. Far Cry’ın temel döngüsü bu noktada oldukça iyi bir şekilde oluştu. Ancak Ubisoft, Yara’nın başkenti Esperanza’da dikeyliğe odaklanmanın “tam bir oyun değiştirici” ve hatta belki de biraz Assassin’s Creed benzeri olduğunu öne sürdü.


Göz atmak isteyebilirsiniz; Far Cry 6 ve Rainbow Six: Quarantine ertelendi


Anlatım yönetmeni Navid Khavari 2020’de “Çatıların üzerinden geçebilmek, arka sokakları kullanabilmek, bu ortamda oyundaki en zorlu rakiplerden bazılarına karşı savaşabilmek, bence gerçekten eşsiz ve taze bir oyun olarak hissettiriyor.” dedi.

Far Cry 6’nın gerçekten işleri anlamlı bir şekilde değiştirip değiştirmediğini görmek için sabırsızlanıyoruz. Ancak Ubisoft’un onu Cuma günü sunmasına biraz şaşırdık. Oyun E3 tarzı Ubisoft Forward etkinliğinden iki hafta önce oynanış videosu olarak karşımıza çıkacak. Belki de bu canlı yayın, bu açıklama için beklentilerimizi çok yüksek tutmamamız gerektiği anlamına geliyor.

Far Cry 6 için çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak bu yıl içinde çıkacak.

Oyunda ne göreceğiz?

Far Cry 6, bizi Yara adlı “zamanda donmuş bir tropik cennette” gezdirdi. Yara, oğlu Diego’nun yardımıyla ada cennetini ihtişamına kavuşturmayı amaçlayan diktatör Anton Castillo (Breaking Bad’den Giancarlo Esposito tarafından canlandırılıyor) tarafından kontrol ediliyor. Ancak Yara’da Castillo’yu devirmeyi amaçlayan bir devrim meydana geliyor. Oyuncular, Castillo’ya karşı mücadelede devrimci olan baş kahraman Dani’nin yerine geçecekler.

Far Cry 6’nın oynanışı hakkında pek bir şey bilmiyoruz. Ancak Far Cry 5’teki Fangs for Hire özelliğinin ‘Amigos’ biçiminde bir geri dönüş yapacağını biliyoruz. Ayrıca size yardımcı olacak hayvan yoldaşları almanıza izin vereceğini de öğrendik. Ayrıca, anlatı yönetmeni Navid Khavari’nin GameSpot’un geliştiricinin “şimdiye kadarki en iddialı açık dünyası” olduğunu söylüyor. Oyunun savaşının çoğunun gerilla olacağını biliyoruz.

Exit mobile version