Far Cry 5 ücretsiz olacak

5 Ağustos Perşembe günü Far Cry 5 hafta sonu ücretsiz olacak şekilde başlayacak. Bununla birlikte serinin Montana macerasını PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ve S, PC ve Google Stadia’yı da kapsayacak.

Bu ücretsiz dönem 9 Ağustos’a kadar sürecek. Ayrıca oyunun tamamına tek oyunculu ve kooperatif olarak erişmenizi sağlayacak. Aklınıza gerçekten koyarsanız, muhtemelen kampanyayı ve dünyanın çoğunu o zaman temizleyebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Far Cry 5 için ilk inceleme puanları paylaşıldı!


UBISOFT HER PLATFORM İÇİN FAR CRY 5 ÜCRETSİZ İNDİRME ZAMANLARINI AÇIKLADI

Ubisoft, bir e-postada her platform için kesin başlangıç ​​zamanlarını açıkladı. İşte tam liste:

PC (Ubisoft Mağazası): 5 Ağustos’tan 16:00’dan itibaren,
PC (Epic Games Store): 5 Ağustos’tan 20:00’den itibaren,
PS5 ve PS4: 5 Ağustos 22:01’den itibaren,
Xbox Series X ve S ve Xbox One: 5 Ağustos 22:01’den itibaren
Google Stadia: 5 Ağustos 20:00’den itibaren.

Ubisoft’un ücretsiz hafta sonlarında sıklıkla olduğu gibi, stüdyo oyunun tam sürümünü satışa çıkardı.Far Cry 5’in standart sürümü çoğu platformda %80’e varan indirimlerle satışa çıktı. Ayrıca Far Cry 3, özel silahlar ve kozmetikler ile birlikte gelen lüks altın baskıyı ve sezon geçişini % 75 ila % 80 indirimli olarak alabilir. Alternatif olarak, platformunuza bağlı olarak sezon kartını % 50 ila % 75 indirimle alabilirsiniz. Bu indirimler henüz tüm platformlarda gösterilmiyor. Epic Games Mağazaları, fiyat indiriminin 5 Ağustos’ta sona ereceğini söylüyor. Bu yüzden ilgileniyorsanız, bir gözünüz mağazanızın vitrininde olsun.

Oyunu satın almaya karar verirseniz, ücretsiz hafta sonu boyunca yaptığınız tüm ilerlemeler devam edecek. Ayrıca bu, Far Cry 6’dan önce seriye geri dönmenin kötü bir yolu değil.

Exit mobile version