Fallout Dizisinin Set Görüntüleri Ortaya Çıktı

Merak içerisinde beklenen Fallout dizisinin set görüntüleri sızdırıldı. İşte Fallout dizisine dair detaylar!

Fallout Dizisinin Set Görüntüleri

Uzun süredir merakla beklenen Fallout dizisinin set görüntüleri sızdırıldı. Peki, yakında yayımlanması beklenen dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Dizinin ilk sezonu kaç bölümden oluşacak?

Fallout Dizisinin Set Görüntüleri Sızdırıldı

Lisa Joy ve Jonathan Nolan’ın üzerinde çalıştığı Fallout dizisinin set fotoğrafları paylaşıldı. Aksiyon, macera ve dram ögelerini içeren dizinin fotoğraflarına aşağıda yer alan tweet üzerinden göz atabilirsiniz.

Jonathan Nolan daha önce Westworld, The Dark Knight ve Interstellar daha pek çok projede yer almıştı. 2016 yılında yayımlanmaya başlayan ve 2022 yılında sona eren Westworld projesinde Lisa Joy da bulunuyor.

Fallout Dizisinin Oyuncuları

Fallout isimli dizinin oyuncu kadrosunda Moises Arias, Johnny Pemberton, Aixa Kendrick, Walton Goggins, Walton Goggins, Ella Purnell ve daha pek çok isim bulunuyor. Dizide Norm karakterini Moises Arias, Thaddeus karakterini ise Johnny Pemberton canlandırıyor.

Fallout Dizisinin Çıkış Tarihi

Uzun süredir beklenen Fallout dizisinin 2024 yılında Amazon Prime Video isimli dijital yayın hizmeti üzerinden yayımlanması bekleniyor. Dizinin farklı bir tarihte yayımlanma ihtimalinin olduğunu da belirtmek gerekiyor.

İlk sezonunun 10 bölümden oluşacağı söylenen Fallout dizisi ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version