Fall Guys Oyunu için Dönüm Noktası

Mediatonic, Fall Guys oyuncu sayısının, oyunun yeni bir ücretsiz oynanabilir modele geçişinden sonraki 48 saat içinde devasa bir şekilde 20 milyon oyuncuya ulaştığını duyurdu.

Soft-play bean battle royale oyunu Fall Guys 21 Haziran itibariyle ücretsiz olarak oynanabilir. Geliştirici Mediatonic, Fall Guys oyuncu sayısının heyecanla 20 milyonu aştığını duyurdu. Fall Guys: Free For All’ın çıkışından sonraki ilk 48 saat içindeki toplam oyuncu sayısı 20 milyonu geçti.

Geliştirici, Twitter’da dönüm noktasını duyurdu. Ücretsiz bir oyun haline gelmesinden bu yana “Oyunu indiren herkese büyük bir teşekkürler” mesajı gönderdi. Geliştirici etkileyici 20 milyon rakamına ulaşmanın sadece iki gün sürdüğünü söyledi. Oyun, kullanıcıların hacmi göz önüne alındığında beklenebileceği gibi, F2P lansmanında bazı sunucu sorunları gördü. Ancak bu, oyuncuların yığılmasını engellemedi.

Oyunu oynaması ücretsiz lansmanından önce satın alan herkes, eski durumlarını göstermek için bazı kozmetik öğeler içeren bir Legacy Pack DLC’ye erişebilir. Ayrıca ilk yeni sezon geçişini ücretsiz olarak alır.

Fall Guys Sadece Epic Games ile İndirilebilir

Oyunu indirmek isteyenler, Fall Guys’ın artık Steam’de olmadığını, daha önce oynamadıysanız Epic Games Store’dan erişmenizi gerektirdiğini fark etmiş olabilir. Ancak Mediatonic, Steam kullanıcılarına Steam sürümü desteğinin devam edeceğine dair güvence verdi.

Epic Games’e ihtiyacınız olsa da, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve PC’de Epic Online Services aracılığıyla artık tüm sürümlerde çapraz oyun, platformlar arası partiler ve çapraz ilerleme mevcuttur. Giriş yapmak ve eğlenmeye başlamak için tüm platformlarda hesap açın.

Yine de bazı değişiklikler ve bu platformlar için de bazı önemli ince baskılar oldu. Mevcut Steam oyuncuları tüm güncellemeleri almaya devam edecek olsa da, Fall Guys 20 Haziran’dan sonra yeni oyuncular için Steam’de indirilemiyor. Oyunu yalnızca Epic Games’ten indirebilirsiniz.

Artı tarafta, PS5 oyuncuları, PlayStation konsollarında oynayan Bean hayranları için hoş bir sürpriz olan “harika yeni nesil hileler kutunuza daha hızlı yükleme süreleri ve diğer performans yükseltmeleri getiren” ücretsiz bir yeni nesil yükseltme aldı.

Haberi kutlamak için, artık yeni para birimi Show-Bucks ile satın alınabilecek yepyeni bir “süper şarjlı” Season Pass var. Ancak Mediatonic, “oyunun ücretsiz ilerleme yolunun mevcut para birimiyle birlikte yerinde kalacağını” doğruladı.

Free For All olarak adlandırılan ve elbette kutuda tam olarak yazan yeni Sezon 1’in, oyunun ikonik fasulyelerini “dev bir dev” haline getiren “Fall Guys’ın şimdiye kadarki en reçel dolu ve gaddar sezonu” olduğu söyleniyor. Oyunun ilk Season Pass’ı aynı zamanda mevcut oyunculara verilen “bir dizi gösterişli kozmetik öğe ve ilk Season Pass’i ücretsiz içeren” ücretsiz bir Legacy Pack ile birlikte gelir.

 

Exit mobile version