Fall Guys Maç Bulmuyor, Nasıl Çözülür?

Fall Guys maç bulmuyor, ne yapmalıyım diye merak mı ediyorsunuz? Bu rehberde yer alan yöntemleri uyguladığınızdan emin olun.

Fall Guys Maç Bulmuyor, Nasıl Çözülür?

Fall Guys maç bulmuyor mu? Bu sorun zaman zaman bazı oyuncuların karşısına çıkabiliyor. Oyuncuların karşılaştığı bu sorun, eşleştirme sırasında bir türlü sunucu bulunamamasına yol açıyor ve oyuncu o ekranda takılıp kalıyor.

Peki, Fall Guys’ın maç bulmasını sağlamak için nasıl bir yol izlenmelidir? Bu rehberde yer alan yöntemleri uygulayarak sorunun nedenini öğrenebilir ve ortadan kaldırabilirsiniz.

Fall Guys Maç Bulmuyor, Çözüm Yolları Neler?

Fall Guys’ı eskiden olduğu gibi sorunsuz bir şekilde oynamaya devam etmek için bu yöntemleri uygulayabilirsiniz. Hepsini denemek zorunda değilsiniz. Sorununuzu çözen yöntemi bulana kadar ilerlemeye devam edin.

İnternet Bağlantısını Kontrol Etme

İnternet bağlantısında sorun olduğunda eşleştirme bulunamayabilir. İnternetinizin durumunu kontrol etmek için Fast ya da Speedtest gibi araçları kullanarak bir hız testi yapabilirsiniz. Bağlantınız zayıf ise modeminizin arkasındaki güç düğmesine basıp 15-30 saniye bekleyin. Daha sonra aynı düğmeye basıp internetin gelmesini bekleyin. İnternet geldikten sonra oyuna yeniden girmeye çalışın.

Fall Guys Sunucu Durumunu Kontrol Etme

Bu sorun ile karşılaşıldıktan sonra yapılması gereken ilk şeylerden biri, Fall Guys sunucu durumunu kontrol etmek olmalıdır. Bildirilen herhangi bir sorun olup olmadığını öğrenmek için Fall Guys’ın Twitter (X) ya da Downdetector sayfasını ziyaret edin.

Genel bir sorun söz konusu ise bu resmî hesaplar üzerinden bildirilecek ya da diğer oyuncular tarafından erişim sorunu yaşandığı bilgisi girilecektir.

Sunucu ile ilgili sorun olduğunda beklemekten başka bir seçeneğiniz yoktur çünkü bu sorunun sizinle bir ilgisi bulunmuyor. Sorunun büyüklüğüne bağlı olarak oyuna yeniden erişebilmeniz için beklemeniz gereken süre birkaç dakika da sürebilir, birkaç saat de sürebilir, birkaç gün de sürebilir.

Cihazı Yeniden Başlatma

Geçici hatalar, Fall Guys’ın düzgün bir şekilde çalışmasının önünde engel oluşturabilir. Cihazınızı yeniden başlatmak, bu tür hataları gidermenize ve oyunu yeniden oynamanıza yardımcı olacaktır.

Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrulama

Eksik dosyalar da eşleştirme bulamamanıza neden olabilir. Epic Games Launcher üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak için kütüphaneye gidin ve oyunun sağ tarafında yer alan üç noktaya basın. Daha sonra “Yönet” seçeneğine basıp doğrulamayı seçin. Bu işlemin tamamlanması biraz sürebilir, işlem sona erene kadar beklemelisiniz.

Exit mobile version