Facebook’ta Hikayeye Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?

Facebook'ta Hikayeye müzik ekleme işlem için hangi adımların uygulanması gerekiyor? İşte yapılması gerekenler!

Facebook’ta Hikayeye müzik ekleme işlemi için neler yapılması gerekiyor? Bunun için sosyal medya uygulamasında sadece birkaç adım uygulamanız yeterlidir. Hazırladığımız yazıda popüler sosyal medya uygulamasındaki Hikaye özelliğine nasıl şarkı ekleneceğini açıkladık.

Yıllardır popülerliğini sürdürmeyi başaran Facebook’ta kullanıcılar kolayca paylaşım yapabiliyor. Sosyal medya platformunda normal gönderinin yanı sıra Hikaye de paylaşılabiliyor. Bu özellik kullanılarak yapılan paylaşımlar, belirli bir süre sonra otomatik olarak siliniyor.

Hikaye özelliğinde müzik ekleyebilmeniz de mümkün. Peki, sosyal medya uygulamasında yer alan Hikaye özelliğini kullanarak yapılan paylaşımda müzik nasıl eklenir? Bunun için rehberimizdeki adımları uygulayabilirsiniz.

Facebook’ta Hikayeye Müzik Ekleme Adımları

Facebook'ta Hikayeye Şarkı Ekleme

Sosyal medya platformundaki Hikaye özelliğinde şarkı ekleyebilmek için ilk önce akıllı telefonunuzda ya da tabletinizde yüklü olan Facebook’u açın. Oturum açık değilse hesabınıza girin. Bu adımı uyguladığınızda hizmetin ana sayfası görüntülenecektir.

Hesabınıza girdikten sonra sayfanın üst kısmında bulunan “Hikaye Oluştur” butonuna basın. Hikaye oluşturma ekranının üst bölümünde yazı, müzik, yeşil ekran gibi seçenekler çıkacak. Bunlar içerisinden müzik simgesini seçin.

Müzik simgesine dokunduktan sonra çeşitli şarkılar çıkacak. İster bunlardan birini isterseniz arama kutucuğundan istediğiniz şarkıyı bulup seçin. Hikayede hangi şarkının yer alacağını belirledikten sonra bir arka plan seçmeniz gerekiyor.

Arka planı da seçtikten sonra “Paylaş” butonuna basarak gönderiyi yayımlayabilirsiniz. Bu adımı uyguladığınız takdirde seçtiğiniz müzik ve arka plan görseliyle de birlikte hikaye paylaşma işlemi tamamlanacaktır. Paylaştığınız gönderi, ana sayfanın üst kısmında yer alan Hikaye bölümünde görünecektir.

Hazırladığımız rehberde dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Facebook’un Hikaye özelliğini kullanarak şarkı ekleme işleminin nasıl yapılacağını açıkladık. Rehberimizde bulunan adımları uygulayarak pratik bir şekilde işlemi tamamlayabilirsiniz.

Tüm dünyada çok fazla sayıda kişi tarafından tercih edilen sosyal medya hizmetinde paylaştığınız gönderiye yorum yapılmamasını istiyorsanız Facebook yorum kapatma nasıl yapılır sorusunu cevapladığımız yazıya bakabilirsiniz. Rehberdeki adımlar, gönderiye yorum yapılamamasını mümkün hâle getirecektir.

Exit mobile version