Facebook videoları nasıl indirilir?

facebook video indirme

Instagram, YouTube, Twitter gibi popüler sosyal medya platformlarının en etkilisi Facebook, milyonlarca kullanıcısı ile pek çok video paylaşımına da ev sahipliği yapıyor. Peki, Facebook’taki beğendiğiniz videoyu nasıl indirebilirsiniz?

Birçok site ve uygulamadan çok daha farklı alternatif videolar barındıran Facebook’taki videoları, hem kişisel bilgisayarınıza hem de Android ya da iOS işletim sistemli akıllı cihazlarınıza indirebilirsiniz. Çok basit bir şekilde tamamlayabileceğiniz bu işlem için yapmanız gerekenler haberin devamında yer alıyor…

FACEBOOK’TAKİ VİDEOLARI İNDİRME YOLLARI

Hiçbir eklenti kullanmadan Facebook video indirme işlemini yapabilmeniz mümkündür. Uygulamanın kendi içerisinde “Facebook video indir” komutu olmamasına rağmen dilediğiniz onlarca videoyu basit ve hızlı bir şekilde bilgisayarınıza ya da telefonunza indirebilirsiniz.

İlk olarak Facebook’a giriş yapıp, buradan indirmek istediğiniz videoya karar vermelisiniz. Bu videoyu oynat seçeneğinde izlerken üzerine sağ tıklayıp “Show Video URL” yazısına tıklayın. Bu şekilde videoya ait URL’yi kopyalamış olursunuz. Diğer yandan internet tarayıcınızın adres çubuğundaki “www” uzantısı yerine “mbasic” yazın. Videoyu tekrar oynattığınızda sağ tıklayarak karşınıza çıkan penceredeki “Video Olarak Kaydet” komutunu onaylayın. Bu şekilde artık videonuzu indirmiş olursunuz. İşte hiçbir program, eklenti, internet sitesi vs. dışında Facebook’tan video indirmek oldukça kolay olacak!

Exit mobile version