Facebook Resim Düzenleme Önerileri Sunacak

Google Fotoğraflar hiç şüphesiz Android’deki en iyi Google uygulamalarından bir tanesi. Uygulama; sınırsız fotoğraf yedeklemesi, Google Asistan entegrasyonu ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için yapay zeka destekli özellikler sunuyor.

Tüm bu özellikler içerisinde, fotoğraflarınız için düzenlemeleri otomatik olarak öneren ve yalnızca bir dokunuşla geliştirmenize yardımcı olan yeni bir tanesi var. 2018 yılında piyasaya sürüldü ve şimdi Facebook’un Android’deki uygulamasına benzer bir özellik eklendi.

Facebook resim düzenleme yakında gelebilir

Gelen yeni haberlere göre Android’de Facebook uygulaması ile gönderdiğiniz fotoğraflar için düzenlemeler yapabileceksiniz. Fotoğraf ile ilgili öneriler platformda yayınladığınız görüntünün sol alt köşesinde görünür.

Yayınlamadan önce görüntüyle ilgili; ışıklandırma, hızlı bir şekilde kırpma veya ayarlama yapma imkanımız olacak. Şu an itibariyle, Facebook’ta bu özellik yok. Ancak yakın bir zaman içerisinde, özelliğin gelmesi bekleniyor. 

Sizce Facebook tarafından yapılan bu tür düzenlemeler, kullanıcılara cazip geliyor mu? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version