Facebook Messenger’da Okundu Bilgisi Nasıl Kapatılır?

messengerda okundu bilgisi kapatma nasıl yapılır

Tüm dünyada pek çok kullanıcıya sahip olan Facebook, Messenger özelliği ile kayılı profillere mesajlaşma olanağı sunuyor. Peki, Messenger’de mesajlaştığınız kişilere karşı mesajın okundu bilgisini nasıl kapatabilirsiniz?

FACEBOOK MESSENGER HAKKINDA

Yıllarla beraber kullanıcı sayısını da katlayan, milyonlarca profile ev sahipliği yapan Facebook, günümüzün en popüler sosyal medya platformlarının başında geliyor. Fotoğraf, video, dosya ve mesajlaşma olanağı sunan uygulama hem mobilden hem de bilgisayardan açılıp kullanılabiliyor.

Mesajlaşma uygulaması Messenger ile de olumlu tepkiler alan Facebook, geçtiğimiz süre zarfında mesaj okundu bilgisini kapatma özelliğini de kullanıcılarıyla paylaştı. Mesajların okunmuş olmasının karşı tarafca görülmesi kimi kullanıcı için hiçbir sorun teşkil etmiyor. Fakat kullanıcıların bir bölümü ise mesaj okundu bilgisinin, mesajlaşılan profil tarafından görülmesini problem ediyor.

Facebook Messenger’da görüldü bilgisini kapatabilmek için Ghost for Chat eklentisine sahip olmanız gerekiyor. Bu eklenti üzerinden kolaylıkla Facebook Messenger okundu bilgisini kapatabilirsiniz. İşlem şimdilik sadece bilgisayar üzerinden yapılabiliyor. Çünkü bahsedilen uygulamayı mobil cihazlarınıza, telefona indirmek mümkün olan seçeneklerden biri değildir. Mobilden ise yapabileceğiniz en yakın çözüm, profilinizi çevrimdışı konumunda tutmak olacaktır.

Exit mobile version