Facebook Messenger “karanlık modu” nasıl yapılır?

facebook messenger karanlık mod

Birbiri ardına yayınladığı güncelleme ve yepyeni özelliklerle dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Facebook, şimdide Messenger uygulaması ile gündemde. Peki, Facebook Messenger uygulaması karanlık modu nasıl yapılır?

Hem iOS hem de Android işletim sistemleri için uygulayabileceğiniz karanlık mod özelliği, tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı olan anlık mesajlaşma uygulamalarından Facebook Messenger’e özel bir güncelleme. Uzun zamandır beklenen bu modu siz de çok basit bir şekilde aktif edebilirsiniz.

Facebook Messenger karanlık mod özelliğini kullanabilmek için gerçekleştirmeniz gereken birkaç ufak adım mevcut. iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlarda gerçekleştirebileceğiniz bu adımların ilki, bir arkadaşınıza veya kendinize Messenger üzerinden “ay” emojisi iletmek olacaktır.

Bu gönderim sonrasında karşınızdaki ekranda gülen yüzlü aylarla birlikte “karanlık modu buldun” alternatifini göreceksiniz. Ekranın alt bölümünde bulunan

“ayarlar içerisinde dene (Try it in settings)” seçeneğine tıkladığınızda “karanlık modu” komutu çıkacak. Onay verdiğiniz zaman Facebook Messenger uygulamanızı siyah renkte karanlık modda kullanmaya başlıyorsunuz.

Bu mod özellikle AMOLED ekranlı telefonlarda çok daha etkileyici görünüyor.

Exit mobile version