Facebook Donald Trump’a Destek Vermeye Devam Ediyor

Sosyal medya devi olan Facebook son dönemlerde Donald Trump ile yakın ilişkiler içinde. Özellikle de bütün eyaletlere yayılan gösterilerde, açık bir şekilde olmasa bile Facebook ABD başkanına destek verdi.

Dünya genelinde aktif olarak kullanılan Twitter Instagram ve Facebook gibi platformlar çok büyük bir güce sahip. İnsanları sokağa dökebilecek kadar devasa bir güce sahip olan bu platformlar, bazen anlaşılmaz davranabiliyor. Facebook son zamanlarda ABD başkanına verdiği destekle anlaşılmaz davranıyor.

Facebook ve Donald Trump anlaşmış olabilir

Hatırlayacağınız üzere Facebook platformu Cambridge Analytica skandalı ile çalkalanmıştı. Bu durum firmanın uzun bir süre mahkemede savunma vermesine neden oldu. Mark Zuckerberg neredeyse hapis cezası alacaktı.

 

Şimdilerde Zuckerberg davalarla uğraşmaya yine devam ediyor. Ancak bu defa Donald Trump etkisi olabilir. Şirket, ABD Başkanı ile her ne kadar anlaşma yapmadığını söylese bile son zamanlarda mahkemelerle pek uğraşmıyor. Bu durum büyük soru işaretlerine neden oluyor.

Mark Zuckerberg tarafından açıkça ABD Başkanına verilen destek, çalışanları rahatsız ediyor. Üst kademeden birçok kişi onun yaptığı bu destek işlerini takdir etmiyor. Sizce Mark Zuckerberg ve Donald Trump arasında gerçekten de bir anlaşma yapıldı mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version