Facebook CEO’su Mark Zuckerberg hangi marka telefon kullanıyor? İşte cevabı…

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg hangi marka telefon kullandığını açıkladı. Samsung ve Facebook uzun süredir çeşitli projelerde ortak oldular. Gear VR, Facebook’un Oculus teknolojisini kullandı ve Galaxy cihazlarında Facebook hizmetleri önceden yüklenmiş olarak geliyordu. Facebook CEO’su, Samsung’un akıllı telefonlarının büyük bir hayranı olduğunu ve onları birkaç yıldır kullandığını açıkladı.

RAZIEL DUNGEON ARENA OYUNU ARTIK iOS VE ANDROID’DE

“SAMSUNG HARİKA TELEFONLAR YAPIYOR”

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg, Tech YouTuber ve yaratıcı Marques Keith Brownlee (popüler adıyla MKBHD) ile yaptığı bir yayında, Samsung akıllı telefonlar ve genel olarak Android’e olan sevgisini açıkladı. MKBHD, Mark’ın şu anda cebinde hangi telefon olduğunu sordu ve Mark, “Biliyorsun, Samsung telefonlarını birkaç yıldır kullanıyorum ve onların büyük bir hayranıyım. Sanırım Samsung harika telefonlar yapıyor.” dedi.

Facebook’un sahip olduğu Oculus şu anda dünyadaki VR (sanal gerçeklik) pazarında en büyük pazar payına sahip. Gear VR, Oculus yazılımını kullandı ancak Samsung, Gear VR ürün serisini sona erdirdi ve Oculus CTO bunu kaçırılmış bir fırsat olarak nitelendirdi.

Exit mobile version