FaceApp Bir Şeyler Ters Gitti Sorunu Nasıl Düzeltilir?

FaceApp bir şeyler ters gitti hata mesajı ile karşılaşıyorsanız neler yapmanız gerektiğini açıkladık. Bu yöntem ile sorunu çözebilirsiniz.

FaceApp bir şeyler ters gitti hatası mı veriyor? Aslına bakacak olursanız yalnız değilsiniz. Bu hata son günlerde pek çok kullanıcının karşısına çıkıyor ve uygulamayı kullanmasının önünde büyük bir engel oluşturuyor.

Uygulama sürekli olarak çöktüğü için kullanıcılar da yapay zeka teknolojisini kullanarak herhangi bir yüzü başka bir yüz ile değiştiremiyor. Siz de bu hata ile karşılaştıysanız endişelenmeyin. Bu sorun için birkaç etkili çözüm yolu bulunuyor.

FaceApp Bir Şeyler Ters Gitti Sorununun Çözümü

FaceApp Bir Şeyler Ters Gitti Sorununun Çözümü

FaceApp, ilginç bir şekilde gerçekçi yüzler sunduğu için mobil kullanıcılar arasında hızla büyük bir popülerlik elde etti. Bu da uygulamayı kullananların sayısının her geçen gün artmasını sağladı.

Ne yazık ki kullanıcılar şimdi de bir hata yüzünden uygulamayı kullanamamaya başladı. Bu hatanın çözümü, pek çok FaceApp kullanıcısı tarafından aranıyor. Siz de bu kullanıcılardan biriyseniz aşağıdaki çözüm yollarını takip edebilirsiniz.

Adım 1: FaceApp’i Kapatın

Bir VPN kullanmaya başlamadan önce uygulamayı kapatmanız gerekiyor. Uygulamanın tamamen kapanması için zorla durdurma yoluna da başvurabilirsiniz.

Adım 2: FaceApp’in Ön Belleğini Temizleyin

Uygulamayı kapattıktan sonra “Uygulamalar” kısmından FaceApp’i bulun. Depolama seçeneğinden ön bellek temizleme seçeneğini bulup üzerine dokunun.

Adım 3: Bir VPN Hizmeti İndirin

FaceApp’i kapattığınızdan emin olduktan sonra telefonunuza artık bir VPN uygulaması indirmeniz gerekiyor. Bu uygulama ücretsiz olabilir fakat verilerinizi dilediği gibi kullanmayacak bir uygulama olduğundan emin olmalısınız.

Adım 4: VPN’i Etkinleştirin

VPN hizmetini indirdikten sonra sıra onu etkinleştirmeye geldi. Birçok VPN uygulamasının arayüzü oldukça kullanıcı dostudur. Uygulamaları kullanmaya başlamak için ekrandaki talimatları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Bazı VPN hizmetleri üyelik gerektirirken bazıları üye olma gibi bir şart koşmuyor. Sadece sunucu seçmeniz yeterli oluyor. FaceApp’i kullanırken sorun yaşamamak için coğrafi konumunuzu “Amerika Birleşik Devletleri” olarak değiştirmeniz önerilir.

Adım 5: FaceApp’i Açın

VPN’i etkinleştirdiğinize göre FaceApp’i artık açabilirsiniz. VPN ile bağlandığınız için FaceApp bir şeyler ters gitti şeklinde hata mesajı göstermeyecektir.

Exit mobile version